Dolar 32,5450
Euro 34,9384
Altın 2.445,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘ÇEVRE’ HAMLESİ!

Samsun’da, çevreye duyarlı yeni projeleriyle sık sık gündeme gelen Canik Belediyesi, ilçede ‘Çöp Aktarma İstasyonu Transfer Merkezi’ kurdu

‘ÇEVRE’ HAMLESİ!
REKLAM ALANI
14 Şubat 2022 20:38

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin Dereler Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde kurulan Çöp Aktarma İstasyonu Transfer Merkezi’ni ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi tarafından toplanan çöplerin kurulan bu merkezde TIR kamyonuna yüklenerek Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Katı Atık Düzenli Depolama Sahası’na gönderileceğini belirtti. Başkan Sandıkçı, çevre temizliğine büyük katkı sağlayacak bu merkezin çöp araçlarının daha verimli kullanımı noktasında Canik Belediyesi’ne de zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacağını ifade etti.

‘KAYNAKLARI İSRAF EDEMEYİZ’
Belediyecilik hizmetlerinin her alanda kendilerine sorumluluk yüklediğinin altını çizen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Belediyecilik hizmetleri her alanda bize sorumluluk yüklemektedir. Hem insanımıza karşı sorumluluklarımız var hem çevreye hem de gelecek nesillere. Belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken en başından bu sorumlulukları yüklenmiş olmamız gerekmektedir. Bu hizmetleri verirken de kaynakları israf etmeden en kısa sürede en verimli sonuca ulaşmak adına gayret etmekteyiz. Çünkü milletimizin bize yüklediği emanetini taşıyoruz. Milletimizin bize emanet ettiği imkanları en verimli şekilde kullanmak da bu sorumluluğun gereğidir” dedi.

Başkan Sandıkçı, “Çöp Aktarma İstasyonu Transfer Merkezi ile vatandaşımıza vereceğimiz çevre ve temizlik hizmetlerimiz daha kısa sürede ve daha verimli şekilde sağlanacak” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.