Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

CEZA YAĞDI

Samsun’da ‘tam kapanma’ olduğunu bilmediğini söyleyen bir vatandaş ticari dolmuşta yakalanınca ceza yedi

CEZA YAĞDI
REKLAM ALANI
30 Nisan 2021 18:28

17 günlük tam kapanmayla birlikte muafiyeti olanlar hariç izin belgesiz dışarıda çıkılması yasak.

ARALIKSIZ DENETİM
Bu kapsamda virüsün yayılım hızını azaltmak için Samsun’da denetimler aralıksız olarak sürüyor.Kontrol noktalarında bulunan polis ekipleri ve seyyar ekipler cadde ve sokaklarda denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

HES KODU VE İZİN BELGESİ
Perşembe akşam saat 19.00’da başlayan tam kapanmanın ardından Samsun’daki yaya ve otomobil hareketliliği dikkat çekti. Özellikle sabah saatlerinde yoğun bir araç trafiği oluşurken, ilerleyen saatlerde de yaya ve araç trafiği gözlemlendi. Ekipler kontrol noktalarında durdurdukları araçlardaki kişilere HES kodu ve izin belgesi sorgusu yaptılar.

BASIN MENSUPLARINA TEPKİ
Şehir içi dolmuş hattında seyahat eden yolcuları da kontrol eden ekipler, izin belgesi olmadan dışarı çıkan vatandaşları yakaladı. 70 yaşındaki M. K., bugün sokağa çıkmanın yasak olduğunu bilmediğini söyleyerek, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Polis ekipleri, izinsiz dışarı çıkan vatandaşlar hakkında tutanak düzenledi.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.