Dolar 32,5223
Euro 34,8741
Altın 2.443,30
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan 19 Mayıs Gazeteciler CEMİYETİ’NDE!

Samsun’da bir dizi programlar gerçekleştiren CHP Muğla Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Gizem Özcan, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan 19 Mayıs Gazeteciler CEMİYETİ’NDE!
REKLAM ALANI
8 Aralık 2023 17:12

Bir dizi program ve ziyaretler için Samsun’a gelen CHP Muğla Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Gizem Özcan, beraberinde CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan Irak, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve bir grup partili ile birlikte Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

SAMSUN’DA BULUNMAK GURUR VERİCİ
Yerel seçimlere dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette CHP Milletvekili Av. Gizem Özcan, “PM üyemiz Uğurcan Irak ile birlikte Samsun’da bulunmaktan dolayı son derece memnunuz. Samsun gibi Cumhuriyet’e giden kurtuluş mücadelesinin başlangıç şehrinde olmak ayrıca heyecan ve gurur verici. Yerel seçimlerde partimizin Samsun’da göstereceği performansı son derece önemsiyoruz. Bu nedenle Samsunlular’ın huzuruna güçlü adaylar ile çıkmak en büyük temennimiz” dedi.

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’
Yerel seçimlerle birlikte Türkiye’nin yeni bir sürece gireceğini de belirten Gizem Özcan, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomi başta olmak üzere bir çok çıkmazdan kurtulmanın yolu CHP iktidarı, CHP politikalarıdır. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin gücünü çok daha artırmak, mevcut belediyelere yenilerini katmak zorundayız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Başarmaktan başka çaremiz yok” diye konuştu.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, yerel seçim rüzgarının Samsun’da esmeye başladığını belirterek, “Tüm siyasi gelişmeleri yakından takip ediyor, tüm aday olacaklara şimdiden başarı diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.