Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

CHP’li Akcagöz: ‘İstifalar Samsun’a sıçrar mı?’

AK Parti’de yaşanan istifa sürecine açıklamalarda bulunan CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, “Acaba bu istifalar, Samsun’a da sirayet edecek mi?” diye sordu

CHP’li Akcagöz: ‘İstifalar Samsun’a sıçrar mı?’
REKLAM ALANI
4 Ekim 2017 18:32 | Son Güncellenme: 4 Ekim 2017 18:33

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasından sonra, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifa sürecini değerlendirdi.

CESARET GÖSTEREMEDİLER

Bu istifaların, yukarıdan gelen bir talimatla gerçekleştiğini söyleyen CHP’li Akcagöz, “Belli ki yukarıdan biri talimatı veriyor onlar da görevlerini bırakıyorlar. Yoksa, hiçbir AKP’li şahıs kolay kolay koltuğunu bırakmaz. İstifa, demokrasilerde önemli bir kurum ama hiç biri inanın talimat olmasa bu seçeneği değerlendirmez. Kadir Topbaş’ın adı FETÖ ile anılıyordu. Mehmet Keleş’in de öyle. İkisinin profili birbirine çok benziyor. Her ikisinin de damadı FETÖ’den tutuklu. Her ikisi de başına bir sıkıntı gelmesin diye kırk takla attı. Biri, şehre hainler mezarlığı yaptırdı, diğeri şehrin merkezine rabia heykeli dikti. Ama hiçbiri onları kurtaramadı. Ancak hiçbiri yukarıdaki iradeye, ‘Bizim FETÖ ile iltisakımız varsa, senin de var. Sen de bir zamanlar ne istedin de vermedin, bitsin bu hasret, artık gel diyordun’ deme cesaretini gösteremedi. Bari giderken bir cesur tavır gösterselerdi ama öyle bir dönemden geçiyoruz ki, cesaretin sonu demir parmaklıklar olabilir” dedi.

İSTİFALAR SAMSUN’A SIÇRAR MI?

Samsun kamuoyu da dahil tüm Türkiye’nin, “Acaba bu istifaların devamı gelecek mi?” diye sorduğunu öne süren Tufan Akcagöz, “Acaba bu istifalar Samsun’a da sirayet edecek mi? Şimdi kamuoyu bunu merak ediyor. Büyükşehir deyince sadece İstanbul yok. Ankara da, Samsun da Büyükşehir. Havuz medyasının, bu istifaları görmezden gelmesi dahi, vahameti ortadan kaldırmaya yetmez” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.