Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP’li Cevat Öncü’den TEKKEKÖY’DE GÖVDE GÖSTERİSİ!

Samsun’da CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Cevat Öncü, Tekkeköy İlçesi’nde halkla buluştu, projelerini anlattı

CHP’li Cevat Öncü’den TEKKEKÖY’DE  GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
15 Ocak 2024 18:49 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2024 18:50

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Tekkeköy İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında işsizlik, su zamları, ilçedeki hava kirliliği gibi konulardan şikayet eden vatandaşların sorunlarını dinleyen Öncü, çözüm önerilerini açıkladı.

İŞ İNSANLARINA VE
ÇİFTÇİLERE DESTEK
Tekkeköy’de esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla bir araya gelen Cevat Öncü, ‘işsizlik’, ‘su zamları’ ve ‘Tekkeköy’deki hava kirliliği’ konularından şikayet eden vatandaşların sorunlarını dinleyip not aldı. Cevat Öncü, sanayici ve iş insanlarını destekleyerek işsizliği azaltacaklarını belirtti. Ayrıca çiftçilere ve üreticilere somut, net destekler vereceklerini ifade eden Öncü, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda etkili adımlar atacağını vurguladı.

KOOPERATİFLEŞME VE ENTEGRE TESİSLER
Ekilmeyen tarlaları, ekildiği halde toplanmayan mahsulleri bildiklerini dile getiren Öncü, “Toplanarak derelere dökülen mahsulleri hep beraber biliyoruz. Biz çiftçilere, tarıma, besicilere çok somut destekler sunacağız. Bunun Türkiye’de örnekleri var. Orta Avrupa’da, gelişmiş ülkelerde de uygulanan bu destekleme modellerini kullanarak çiftçilerimizi destekleyeceğiz” dedi. Öncü ayrıca, kooperatifleştirme ve entegre tesisler kurma gibi önlemlerle tarım sektörünü güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

ÇEVREYE ZARAR VERMEYEN PROJELER
Su zamları ve Türkiye’nin hava kirliliği bakımından en yüksek değere sahip Tekkeköy İlçesindeki çevre sorunları konusunda da çözüm önerilerini paylaşan Cevat Öncü, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dikkate alarak çevre dostu projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

SAMSUN, ESKİ FUARINA KAVUŞACAK
Cevat Öncü’nün esnaf ziyaretleri ve çözüm önerileri, Tekkeköylü seçmenler arasında olumlu yankı buldu. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öncü, vatandaşlarla diyalogunu sürdürerek seçim çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.
Spor, kültür, sanat anlamında da Samsun’un ivme kaybettiği de belirten Cevat Öncü, “Samsun, 19 Mayıs şehri. Önceden 19 Mayıs haftası kutlamaları vardı. Sanatçılar, ressamlar, şairler gelir kültür festivali olurdu. Eğlence havasında bir haftalık sanat sokakları kurulurdu. Samsun 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlardı, bu yok oldu. Samsun’da uluslararası halk dansları festivalleri düzenlenirdi, bu yok oldu. Samsun’un 1-31 Temmuz tarihleri arasında festival havasında bir fuarı vardı, bu yok oldu. Biz en kısa sürede ama bulunduğu yerde ama başka bir yerde Samsun’un o eski fuar anlayışını yeniden kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.