Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

MÜCADELEDEN TAVİZ YOK

Türkiye’de ilk görüldüğü andan itibaren korona virüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, vatandaşlardan çağrı merkezine gelen dezenfekte taleplerini anında işleme koyarak gerçekleştiriyor

MÜCADELEDEN TAVİZ YOK
REKLAM ALANI
17 Mart 2021 18:25

Canik Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi ekiplerince belediyenin çağrı merkezini arayarak oturdukları binalarının dezenfekte edilmesini isteyen vatandaşların talepleri doğrultusunda bugüne kadar 7 bin 442 bina dezenfekte edildi.


7 BİN 442 BİNADA DEZENFEKTE
Belediyenin 444 55 90 telefon hattına ve 0505 160 55 90 whatsapp hattına gelen dezenfekte talepleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda adreslerine gidilerek genel kullanım alanları baştan aşağı dezenfekte ediyor. Özel giysili dezenfeksiyon ekipleri, tüm ortak kullanım alanlarını ücretsiz olarak detaylı bir şekilde ilaçlayarak virüsten arındırıyor.

‘İHTİYAÇ DUYULAN HER YERDEYİZ’
Son vaka görülene kadar salgınla mücadeleden asla taviz vermeyeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Salgının ilk görüldüğü andan itibaren salgın hastalıkla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları başta olmak üzere eğitime başlayan okullarımız, camilerimiz, aile sağlık merkezlerimiz, kamu kurumlarımız, taksi, dolmuş, otobüs duraklarımız, park ve bahçelerimiz, semt pazarlarımız, bay ve bayan kuaförlerimiz, eczanelerimiz, bankamatikler ve sosyal donatı alanlarının tamamı ekiplerimizce düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor.İhtiyaç duyulan her yerde, son vaka görülene kadar salgınla mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.


‘HEP BİRLİKTE MÜCADELE ŞART’
Salgınla mücadeleyi hep birlikte sürdürmedikçe başarılı olmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Sandıkçı, “Ancak ve ancak salgına karşı bir ve beraber mücadele içinde olmayı başarabilirsek normal yaşantımıza dönebiliriz. Bizler salgınla mücadelemizi sürdürürken siz vatandaşlarımızdan da isteğimiz lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Zorunlu olmadıkça akraba ziyareti yapmayalım. Zorunlu olmadıkça toplu ulaşım araçlarını kullanmayalım. Maske mesafe, temizlik ve hijyen konusunda çok daha hassas olalım. Ancak bu şekilde normal yaşantımıza, yasaksız yaşantımıza dönebiliriz. Ancak bu şekilde ilimizi kırmızıdan maviye dönüştürebiliriz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.