Dolar 32,5692
Euro 34,7679
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

ÇİFTÇİYE TOHUM DESTEĞİ

Biyokütle tesisleriile hem toprağa hem çiftçisine kazandırma inancı ile yoluna devam eden Oltan Köleoğlu Enerji bu kez de Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü’nündile getirdiği çiftçiye destek çağrısına duyarsız kalmadı ve çiftçilere tohum desteğinde bulundu

ÇİFTÇİYE TOHUM DESTEĞİ
REKLAM ALANI
7 Nisan 2021 19:49

OKE tarafından yapılan açıklamada; “Tesislerimizin var olduğu her bölgede o bölge halkı ile birlikte yol almak, birlikte ilerlemek ve gerektiğinde Oltan Köleoğlu Enerji olarak bölge halkına destek vermek en büyük prensibimizdir. Samsun Ziraat Odası Başkanımızın çağrısını duyduk ve hemen bu çağrıya cevap vermek istedik. 110 köyde toplamda 437 çiftçimize toplamda 7780 Kg.tohum desteği verdik. “Topraktan kazandığımızı yine toprağa kazandırma” felsefesiyle çıktığımız bu yolda tarıma ve çiftçimize maksimum fayda sağlayacak politikalarımızı hayata geçirmek bugün en büyük mutluluk ve gurur kaynağımızı oluşturmaktadır” denildi.
Tohum desteği dağıtım törenine Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun İl Tarım Müdürü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve diğer muhtarlar ile çiftçiler katıldı.


ÇİFTÇİ AKADEMİSİ İLE DAHA VERİMLİ TARIM
Biyokütle Enerji Tesisleri sayesinde çiftçilere de doğrudan ek gelir imkanı sağlayan Oltan Köleoğlu Enerji kuracağı çiftçi akademisi ile de verimli ve bilinçli tarımın temellerini atacağını belirtti.
Tarıma ve çiftçiye maksimum fayda sağlayacak politikalarını artık uygulamaya başladıklarını belirten firma yetkilileri; “Kurulum aşamasını bitirmek üzere olduğumuz “Çiftçi Akademisi” ile çiftçilerimizin ve ekip biçen vatandaşımızın daha fazla verim alabilmeleri için yapmaları gereken yöntemlerin neler olduğunu, özellikle seracılık faaliyetleri ile uğraşan çiftçilerimizin mahsullerindeki verimi nasıl artırabileceklerini, doğru ve iyi tarım uygulamalarını, doğru ilaçlama yöntemlerini, doğru sulama yöntemlerini anlatacağımız akademimizde işin erbabı mühendislerimiz 7/24 çiftçi dostlarımızın sorularına cevap verecekler” açıklamasında bulundular.


Tarımın geleceğinde söz sahibi olacak yeni kuşakları bugünden kazanmayı hedeflediklerini de ekleyen Oltan Köleoğlu Enerji yetkilileri “ Çiftçilerimize ve çiftçi adaylarımıza tarım alanında yeni istihdam ve iş alanları açmayı, çiftçilerimize tarımda bilerek yatırım ve üretim yapmayı, tarımsal üretim yapan vatandaşların teknik ve finansal bilgi düzeyini daha da arttırmayı,tecrübelerine tecrübe katarak daha da eğitimli ve bilinçli çiftçiler yetiştirmeyikuracağımız Çiftçi Akademisi ile hayata geçirmeyi umut ediyoruz. Bir kez daha yinelemek isteriz ki çevreye, toprağa, havaya ve suya saygı duyan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir zaman çevre dostu ve çiftçi dostu yaklaşımımızdan ödün vermeyeceğiz” dediler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.