Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Çiğdem Karaaslan’dan 10 Kasım mesajı ‘İDEALLERİYLE ANIYORUZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “10 Kasım, Atatürk’ü idealleriyle anma günüdür” dedi

Çiğdem Karaaslan’dan 10 Kasım mesajı  ‘İDEALLERİYLE ANIYORUZ’
REKLAM ALANI
9 Kasım 2020 16:11 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2020 16:22

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 82’nci Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MUZAFFER BİR KOMUTAN
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan Milli Mücadele ateşinin ve milletimize tarih boyunca yol gösteren bağımsızlık ruhunun tüm Anadolu’ya yayılmasına öncülük eden, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk devlet adamı ve muzaffer bir komutan olarak tüm insanlığın saygısını kazanmıştır.

HEDEFLERİMİZE SIKICA SARILIYORUZ
1923’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizle birlikte kurduğu Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı’na doğru ilerlerken, 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyor, her alanda ülkemizi dünya liginde en üst sıralara taşımak için gayretle mücadele veriyoruz.

DAHA MÜREFFEH ÜLKE İÇİN
Milletinden aldığı güçle İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştırarak hem milletimizin hem de dünyanın takdirine mazhar olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak, bölgesinde lider ve daha güçlü Türkiye için kararlılıkla çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye’yi istikrarlı bir şekilde büyütmeye, sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın ötesinde milletimizin hak, hukuk ve menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Atatürk’ün ‘Benim en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’imize sahip çıkıyor, gelecek nesillerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

10 Kasım, tarihin akışına yön veren kahraman asker ve büyük devlet adamı Atatürk’ü idealleriyle anma, kurucusu olduğu devletimizi ilelebet yaşatma ve yükseltme kararlılığını en güçlü şekilde gösterme günüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimizi saygıyla yâd ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.