Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

SERHAT TÜRKEL’E ‘BALAÇ’ MORALİ!

Samsun’da CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Balaç Mahallesi’nde düzenlediği halk buluşmasında büyük bir sevgi seli ile karşılandı

SERHAT TÜRKEL’E  ‘BALAÇ’ MORALİ!
REKLAM ALANI
3 Mart 2024 15:16 | Son Güncellenme: 3 Mart 2024 15:22

Samsun’da CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Balaç Mahallesi’ndeki Köy Konağı’nda vatandaşlarla halk buluşmasında bir araya geldi. Serhat Türkel, mahalleye girişinde havai fişek ve meşalelerle karşılandı.

SOSYAL, HALKÇI, DÜRÜST…
Mahalle halkı, sık sık ‘’Serhat Başkan’’ sloganları attı. Önce Köy Konağı önünde bulunan kalabalığa seslenen Türkel, daha sonra içeride konuşma yaptı. Ortak akılla yönetim olacağını söyleyen CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, ‘’Sosyal, halkçı, dürüst, çalışkan bir belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet edeceğiz. Liyakatli kadrolarımızla, Atakum’un sorunlarını çözeceğiz. Herkese adil, eşit ve kamu yararını gözetleyen bir anlayışta olacağız’’ dedi.

‘TEMİZ SAYFAMI KİRLETMEYECEĞİM’
Bu güne kadar olan alışa gelmişliğin unutulmasını isteyen Serhat Türkel, ‘’Alışagelmiş belediyecilik dönemi bizimle birlikte bitecek. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkın adamı olacağım. Halk gününü bir gün değil, her gün halk günü olacak. Belediyeye görüşmek için gelmenize gerek kalmayacak. Ben sizin her zaman içinizde olacağım. Liyakatli kadrolarımız sorunlarınızı anın da çözüme kavuşturacak. Kutuplaşma olmadan Atakum’umuzun sorunlarını tartışacağız ve çözüme kavuşturacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi tertemiz sayfamı kirletmeden sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Belediyede bulunan hiçbir birimizin eksiği kalmayacak. Birimlerimiz Atakum için nerede bir sorun varsa onu çözmek için orada olacak. İlçemizde engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz’’ diye konuştu.

‘ÇOCUKLARIMIZA SÜT DAĞITACAGIZ’
Atakum’un şu anda üreten bir ilçe olmadığını söyleyen Türkel, “Atakum üreten değil tüketen bir ilçe durumunda. Biz bunu değiştireceğiz. Üreten bir Atakum yapacağız. 10 yaşına kadar olan tüm çocuklarımıza süt dağıtacağız. Bu sütü Atakum’dan temin edeceğiz. Beni ben yapan dinlemek oldu. Bundan sonra da dinlemeye devam edeceğim” dedi.

Balaç halk buluşmasına, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Balaç Mahalle Muhtarı Hasan Liman, CHP Atakum Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.