Dolar 32,5250
Euro 34,9518
Altın 2.436,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

ÖLÜM DENİZİ KARADENİZ!

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde 2, Atakum İlçesi’nde ise 1 genç, serinlemek için girdikleri denizde boğularak can verdi

ÖLÜM DENİZİ  KARADENİZ!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2023 15:44

Samsun’un Çarşamba İlçesi Hürriyet Mahallesi sahilinde meydana gelen olayda, Mehmet Güder (25), Muharrem Semizoğlu (17), O.Ç., İ.Ç., E.Ç. ve E.Ç. serinlemek için denize girdi. Gençler denizde akıntıya kapıldı. Çevredekiler gençlerin yardımına koştu. Vatandaşların yardımlarıyla 4 genç kurtarılırken, Mehmet Güder ve Muharrem Semizoğlu ise girdikleri denizden çıkamadı.

KARADENİZ

DENİZDEN SAĞ ÇIKARTILAR AMA…
İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri intikal etti. Dalgıç polisler tarafından yapılan aramalar sonucunda 2 genç denizden çıkarıldı. Bilinçleri kapalı olan Mehmet Güder ve Muharrem Semizoğlu, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gençler, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler hastanenin morguna kaldırıldı.

KARADENİZ

TATİL KABUSA DÖNDÜ
Öte yandan Atakum İlçesi’nde de, Ankara Altındağ’dan ailesiyle birlikte Samsun’a gelen Şükrü Akgönül (19), Atakum sahilinde serinlemek için denize girdi. Genç, kısa süre sonra akıntıya kapılarak denizde kayboldu. Yakınları çevreden yardım istedi. Olay yerine deniz polisi ve ambulans sevk edildi. Denizde yapılan arama çalışmaları sonucu baygın halde sudan çıkartılan Şükrü Akgönül ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Şükrü Akgönül’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin cansız bedeni Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi işlemlerinin ardından memleketi Çorum’a gönderildi.

KARADENİZ

KARADENİZ

19 yaşındaki Şükrü Akgönül, serinlemek için girdiği Karadeniz’de hayatını kaybetti.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.