Dolar 32,5424
Euro 34,8865
Altın 2.433,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

‘CİNAYET’ SUÇLAMASI

Samsun’un Alaçam ilçesinde otomobili ile yayaya çarparak ölümüne neden olan 16 yaşındaki çocuk ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklandı

‘CİNAYET’ SUÇLAMASI
REKLAM ALANI
20 Temmuz 2022 16:41

2 gün önce Samsun-Sinop karayolunda gece 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, Samsun istikametine seyir halinde olan S.E.A.(16) idaresindeki 28 EP 295 plakalı otomobil, yaya Özkan Ocak’a çarptı. Yaya Özkan Ocak(45) olay yerinde hayatını kaybetti. 50’nin üzerinde suç kaydı bulunan 16 yaşındaki S.E.A., kendine göre senaryo yazdı.

GECE YARISI TRAFİK KATLİAMI: Samsun-Sinop karayolunda pazar gece yarısı, ehliyetsiz sürücü S.E.A.’nın (16) kullandığı otomobil, yaya Özkan Ocak’a(45) çarmıştı. Yaya Özkan Ocak, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

ÜZERİNDEN ARAÇLA GEÇTİ

İddiaya göre, otomobili ile geri dönerek olay yerinden başka bir aracın geçmesini beklemeye başladı. Samsun istikametine otomobili ile seyir halinde olan Iğdır’da görevli polis memuru S.İ.T.(26), yolda bir kişinin yattığını gördü. Üzerinden geçmemek için yolu ortalayan S.İ.T., yolun sağına çekerek durdu. S.İ.T’nin kullandığı aracı takip eden S.E.A., yaralıya müdahale eden polis memuru S.İ.T.’nin üzerine aracını sürüp yardım etmesini engelledi ve kasıtlı olarak da yerdeki yaralının üzerinden aracıyla geçti. Zanlı, S.İ.T.’yi suçlayarak jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Özkan Ocak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

TUTUKLANDI
Jandarma ekiplerini yanıltmaya çalışan S.E.A.’nın yapılan alkol kontrolünde 2,58 promil alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan S.E.A., daha sonra suçunu itiraf ederek yayaya kendisinin çarptığını kabul etti. Bir süre önce cezaevinden çıkan S.E.A., İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Alaçam Adliyesinde ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.