Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

CİNAYETİN NEDENİ ŞOK ETTİ!

Samsun’da kahvehane önünde silahlı saldırıya uğrayan gencin ölümüyle ilgili olayın muhtarlık seçimi husumetinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Katil zanlısı kayıplara karışırken şoför gözaltında

CİNAYETİN NEDENİ ŞOK ETTİ!
REKLAM ALANI
30 Mayıs 2024 16:55 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2024 17:13

Samsun’un İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi Katip Çelebi Sokak’ta bulunan bir kahvehanenin önünde dün saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, kahvehaneden dışarı çıkan Selçuk Kurt (35) aracına doğru yürürken başka bir araçtan inen kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

SALDIRGAN KAÇTI, GENÇ ADAM ÖLDÜ
Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken, sol koltuk altı ve sağ omzundan vurularak ağır yaralanan 2 çocuk babası Selçuk Kurt, ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Kurt’un cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Polis kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ARACI KULLANAN ŞAHIS GÖZALTINDA
Aracın plakası tespit edildi ve aracı kullanan İsmail Ş. (36) polis tarafından gözaltına alındı. Olayda silah kullandığı tespit edilen katil zanlısı Recep S. ise kayıplara karıştı.

MUHTARLIK SEÇİMİ YÜZÜNDEN KAVGA
İsmail Ş. ile ölen Selçuk Kurt arasında muhtarlık seçimi yüzünden husumet bulunduğu, olay yerinde Selçuk Kurt ile aralarında tartışma çıktığı ve bu sırada İsmail Ş.’nin yanında bulunan Recep S.’nin araçtan inip tabanca ile ateş ettiği ortaya çıktı.

Cinayet Bürosundaki sorgusu tamamlanan İsmail Ş., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.