Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

ÇOCUK KATİLLERİ

ÇOCUK KATİLLERİ
REKLAM ALANI
20 Ekim 2023 14:01 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2023 14:03

Çocuk katili Biden, bir başka çocuk katilleri Netenyahu ve Herzog’u ziyaret etti. İşin özü katil katilin yanındadır. Katil cinayeti işlediği suç mahalline mutlak uğrar ve uğradı .

Biden’ın açıklamasından satır başları:

“BÜTÜN DÜNYANIN BİLMESİNİ İSTEDİK”
“Sayın Başbakan çok teşekkürler. Ben bugün burada olmak istedim, çok basit bir sebeple: İsrail’in yanında ABD’nin yer aldığını bütün dünyanın bilmesini istedik. Saldırılara devam edin. Bunun için size her desteği vereceğiz…”

Katilin yanında sadece Amerika yok. İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada tüm haçlı dünyası var. Allah’ın her zenginliği verdiği Suudi Arabistan milyarlarca Avro verip İngiltere’den takımlar almaya devam etsinler. Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri vsvs sermayelerini Amerikalı, İngiliz, Fransızlara teslim etmeye devam etsinler. Filistinli, Gazzeli, D.Türkistanlı, Suriyeli, Afganlı, Pakistanlı mültecileri mazlumları, çocukları ise görmezden gelmeye devam etsinler. Yatlarda, malikanelerde mankenlerle, özel uçaklarda seyahatler tatiller ile eğlenmeye, mezhepçatışmalarına, iç savaşlara, birbirleriyle savaşmaya, kendi halklarına darbeler yapmalara, devam etsinler. Bunlar Gazze’de yapılan insanlık dışı bombalamalar ve çocukların ölümünde günahlara ortaktırlar. Kısacası Siyonizme hizmet etmektedirler.
Elbette protestolar, kınamalar yapacağız. Ama öfkemizi sokaklarda meydanlarda dökmek, bir kaç kınama demeçleri vermek yeterli değil. Bu kadarı katillere sürekli zemin veriyor. Mesele İslam ülkelerinin yöneticilerinin milli İslami ve yerli olması, dayanışma içinde olmak, askeri, siyasi ve ekonomik olarak bağımsız ve güçlü olmaktır. Bu gerçekleşmelidir. Türkiye’de soldan sağa her iktidar Filistin davasına sahip çıkmıştır. Bugünde yine aynı şekilde ve güçlü olarak sahip çıkılmaktadır.

Peygamberlerin uyarılarını bir kenara bırakıp buzağı ve öküzlere tapınanlar öküz kadar, timsah, arslan, yılan, akrep gibi vahşi ve yırtıcı hayvanlar kadar bile hayvan olamaz. Bunlar soykırımcı, kan içici, zalim, çocuk katilleri lanetlilerdir.

Hayatlarını kaybeden Filistinli şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekanları cennet ve peygambermize komşu olsunlar.

Yıkıl dünya!..

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.