Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘ÇOCUKLAR BİZİ İZLİYOR!..’

Samsun İl Müftülüğü’nün düzenlediği “Kültür Şenliği’ne katılan Vali Dağlı, “Çocukların kitaplardan önce bizleri izlediğinin farkındayız” dedi

‘ÇOCUKLAR  BİZİ İZLİYOR!..’
REKLAM ALANI
8 Haziran 2022 20:04 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2022 20:25

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, büyüklerin çocuklar için rol model olduğunu belirterek, “Biz büyüklerin çocuklara en iyi örnek olması gerekiyor. En iyi öğretici bizleriz. Kitaplardan önce bizleri izlediklerinin bilincindeyiz” dedi.

EYMEN’DEN KUR’AN TİLAVETİ: Etkinliğin başında Atakum Şehit Ahmet Özsoy İlkokulu 4-D sınıfı ve Gençlik Merkezi öğrencisi Recep Eymen Mermer, Kur’an-ı Kerim okudu. Vali Dağlı, Mermer’i kutlayarak derslerinde başarı diledi.

DİYANET GENÇLİK MERKEZİ’NDE ŞÖLEN
Samsun İl Müftülüğü’nün düzenlediği “Kültür Şenliği” Diyanet Gençlik Merkezi’nin bulunduğu yerleşkede yapıldı. Birçok standın kurulduğu ve öğrencilere eğitici aktivitelerin yaptırıldığı şenlikte çocuklar hem eğlendiler hem de öğrendiler. Çeşitli ikramların da olduğu etkinlikte konuşan Samsun İl Müftü Vekili Abdullah Kılıç, şenliğin çocuklar için hayırlı olmasını diledi.

BÜYÜKLER ÇOK İYİ ÖRNEK OLMALI
Çocukların her şeyden önce ailelerindeki yakınlarını izleyerek geliştiğinin altını çizen Vali Zülkif Dağlı, “Projemiz çok değerli. Cami gençlik merkezlerinde yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikteliği ile yapılan bu projeler gençliğimizi geleceğe hazırlama noktasında çok önemli faaliyetler. Çocuklarımız mutluluk kaynağı. Okullarımız yaz arasına giriyor. Biz büyüklerin çocuklara en iyi örnek olması gerekiyor. En iyi öğretici bizleriz. Kitaplardan önce bizleri izlediklerinin bilincindeyiz. Bu manada onlara örnek olduğumuzu ve hiçbir zaman yanlış yapma hakkımızın olmadığını özellikle hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.

VALİDEN SUNUCUYA ÇİFTE UYARI
Protokolün alana gelmesi ile programı katılımcılara aktaran sunucu konuşmasının başında Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın adını yanlış telaffuz etti. Vali Dağlı, sunucuyu yanına çağırıp adını söyleyerek doğru anons etmesini istedi. Daha sonra program akışını aktarmaya devam eden sunucu bu kez de, “Şimdi sizleri İstiklal Marşı’nı okumaya davet ediyorum” deyince Vali Dağlı tekrar sunucuyu yanına çağırarak, “Doğrusu bu değil. Önce saygı duruşunda bulunulacak, sonra İstiklal Marşı okunacak” şeklinde uyardı.

Programa ayrıca Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Program, konuşmaların ardından stantların gezilmesiyle son buldu.  İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.