Dolar 32,5139
Euro 34,9187
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SAMSUN’A YENİ BULVAR TAM GAZ!

Samsun’da kent içi trafik yoğunluğuna karşı alternatif güzergahlar inşa ediliyor. Atakum İlçesi ile Toybelen Sanayi Sitesi arasındaki ulaşım, Aydınlık Bulvarı çalışmasıyla daha kolay hale gelecek

SAMSUN’A YENİ BULVAR TAM GAZ!
REKLAM ALANI
8 Mart 2023 15:43

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir bulvar kazandırılması noktasında çalışmalarına devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez ilçelerde de alt yapı yatırımlarını hızlandıran Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafik yoğunluğunu, alternatif güzergahlar yaparak azaltıyor.

TRAFİK YÜKÜ AZALACAK: Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yapım çalışmaları devam eden Aydınlık Bulvarı tamamlandığında Atatürk Bulvarı’ndaki trafik yükü azalacak” dedi.

GİDİŞ GELİŞ 2 BİN 800 METRE
Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aydınlık Bulvarı ile 1467. Cadde’yi açarak yeni bir bulvar için mesai yapıyor. Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınacağı Toybelen Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni bulvar 35 metre genişliğinde ve gidiş- geliş 2 bin 800 metre uzunluğunda olacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Aydınlık Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Kentin dört bir yanında yol çalışmalarına hızla devam ettiklerini dile getiren Başkan Demir, “Akıllı Şehir ve Trafik Güvenliği Projesi ile trafik konforunun arttığı kent merkezimizde, yeni bulvarlar açarak araç yoğunluğunu daha da düşürmeye ve sürücülerimizi rahatlatmaya çalışıyoruz. Yapım çalışmaları devam eden Aydınlık Bulvarı tamamlandığında Atatürk Bulvarı’ndaki trafik yükü azalacak. Aynı zamanda Atakum ile Toybelen Sanayi Sitesi ve Keresteciler Sitesi’ni birbirine bağlayacak. Bulvar yolu hizmete açıldığında da özellikle sanayi sitesinde çalışacak vatandaşlarımızın iş yerlerine ulaşımı kolaylaşacak. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp yolu ulaşıma açacağız” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.