Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

ÇOK HIZLI…

Tüm hedeflerini Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen Samsunspor, ara transferde düğmeye bastı

ÇOK HIZLI…
REKLAM ALANI
7 Ocak 2021 14:18

TFF 1’inci Lig’in ilk yarısını bir maç fazlasıyla 2’nci olarak tamamlayan Samsunspor, Süper Lig’e ulaşma hedefinde kazaya uğramamak için işi şimdiden sıkı tutuylor.

MÜCAHİT ALBAYRAK VE
GÖKHAN KARADENİZ
Başlayan ara transfer sezonuyla birlikte Samsunspor, büyük oranda anlaşma sağladığı Erzurumspor’dan Mücahid Albayrak ile Hatayspor’dan Gökhan Karadeniz’e imzayı attırmak üzere. Edinilen bilgiye göre bonservisi Gaziantep FK’da bulunan, Erzurumspor’da kiralık olarak forma giyen Mücahid Albayrak, Hatayspor’dan ise Gökhan Karadeniz ile her türlü konuda anlaşıldı. Her 2 tecrübeli oyuncuya önümüzdeki günlerde imza attırılacağı öğrenildi.

HEYECAN YARATAN AÇIKLAMA
Mücahid Albayrak ile sol kanadı, Gökhan Karadeniz ile orta sahayı güçlendirecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da şimdi hedef golcü futbolcu transferinde. Başkan Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk için düğmeye basıyoruz” diyerek taraftarlar arasında heyecan yaratmıştı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.