Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

ÇOK KIZGIN!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, genel menajerlik ile ilgili bir iddiaya çok sert tepki gösterdi

ÇOK KIZGIN!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2021 20:10

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, genel menajerlik için eski Fenerbahçeli Andre Santos iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Benden duymadığınız hiç bir şeye inanmayın” dedi.

‘SAMSUNSPOR DÜŞMANLARI
MEYDANI BOŞ BULDU’
Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada Mustafa Aztopal’dan boşalan genel menajerlik için eski Fenerbahçeli Andre Santos isminin geçmesi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Yüksel Yıldırım bir takipçisinin Fenerbahçeli Andre Santos’un Samsunspor’a genel menajer olacağını iddia etmesi üzerine şu yanıtı verdi:

“Terbiyesizlik yapmayın lütfen, haber tamamen yalan. Samsunspor düşmanları hortlamış. Meydanı boş bulmuşlar. Geyik muhabbeti başlamış ve geyiğe devam edin. Tekrar ediyorum, Benden duymadığınız hiç bir şeye inanmayın.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.