Dolar 32,3295
Euro 34,8452
Altın 2.388,10
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

‘SAMSUNSPOR’A 75 PUAN YETER!..’

Spor Toto 1’inci Lig’de 60 puanla lider olan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 75 puanın şampiyonluk için yetebileceğini söyledi

‘SAMSUNSPOR’A 75 PUAN YETER!..’
REKLAM ALANI
30 Mart 2023 18:30

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Net bir puan söyleyemem ama şampiyonluk için bize 75 puanın yeteceğini düşünüyorum” dedi.

Hüseyin Eroğlu, cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçı için takımını hazırlıyor. Nuri Asan Tesisleri’nde akşam yapılacak antrenman öncesinde basın açıklamasında bulunan Eroğlu, alacakları 9 puanın kendilerini hedefe götürebileceğini dile getirdi.

4 İÇERİDE, 2 MAÇ DIŞARIDA
Hükmen galip sayılacak maçları da ekleyince puanı 66’ya çıkacak Samsunspor’da 75 puanın şampiyonluk için yetebileceğine değinen Hüseyin Eroğlu, “Şu anda 60 puandayız. Rakipler şu an kazanıyor. Belki onlar da sürekli kazanabilirler. Net bir puan söyleyemem belki ama bizim alacağımız 75 puanın yeteceğini düşünüyorum ama tabii futbol bu. Ne olacağını bilemeyiz. Onun için biz her maça ne kadar yüksek puan alıp, kazanmak gerekiyorsa onun için çıkacağız. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Geriye kalan bir 6 maçımız var. 4 maçımız içeride, 2 maçımız deplasmanda olacak. Yani kazandığımız takdirde bu ivmemizi, bu istikrarımızı devam ettirdiğimiz takdirde zaten hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

‘BOLUSPOR DA ÖYLE DİYORDU’
Pendikspor camiasından yapılan galibiyet açıklamalarına da değinen Hüseyin Eroğlu, “Rakibin galibiyet için gelmesi gayet doğal. Bundan önceki rakipler de böyle düşüncedeydi. Futbol 3 neticeli bir oyun. Herkesin tabii ki kendine göre bir planı var. Şu an Samsunspor’u herkes yenmek için oynayacaktır veyahut da kaybetmemek için oynayacaktır. Saygı duyuyoruz onlara. Biz de güçlü bir takımız. Bugünlere kolay gelmedik, çok çalıştık. Geçtiğimiz hafta Boluspor’un da amacı namağlup serimizi bozmaktı” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.