Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, “Eş, dost, akraba ziyareti yapmayalım. Kıymetli büyüklerimizin yanına giderek onların da hayatını riske atmayalım” dedi

ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
10 Aralık 2020 16:01

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, vatandaşlara, “Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi ve sonrasında kalabalık görüntülerin ortaya çıkmasına izin vermeyelim. Ayrıca bugünlerde eş-dost ve akraba ziyareti yapmamanızı, sokağa çıkma kısıtlamasının hemen öncesinde hafta sonunu geçirmek üzere kıymetli büyüklerimizin yanına giderek onların da hayatını riske atmamanızı özellikle istirham ediyorum” çağrısında bulundu.

KALABALIK GÖRÜNTÜ OLUŞTURMAYIN
Vali Zülkif Dağlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Samsunlular; vaka ve vefat sayılarında yaşanan üzücü artışı kontrol altına alabilmek için korona virüse karşı verdiğimiz mücadelemizi tavizsiz bir şekilde sürdürmek zorundayız. Geçtiğimiz hafta ilk uygulamasını desteğinizle başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz sokağa çıkma kısıtlamasında iyi bir sınav verdik ancak gerçek anlamda başarıya ulaşmak için 11 Aralık Cuma saat 21.00-14 Aralık Pazartesi saat 05.00 arasında tekrar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi ve sonrasında kalabalık görüntülerin ortaya çıkmasına izin vermeyelim. Ayrıca bugünlerde eş-dost ve akraba ziyareti yapmamanızı, sokağa çıkma kısıtlamasının hemen öncesinde hafta sonunu geçirmek üzere kıymetli büyüklerimizin yanına giderek onların da hayatını riske atmamanızı özellikle istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.