Dolar 32,5481
Euro 34,8777
Altın 2.430,09
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

CUMHUR İTTİFAKI BU NİKAHTA BULUŞTU!

Samsun’da, Cumhur İttifakı’nın temsilcileri, MHP Havza İlçe Başkanı Ferhat Gültekin’in oğlu Ekrem Gültekin’in nikah merasiminde bir araya geldi

CUMHUR İTTİFAKI   BU NİKAHTA BULUŞTU!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 17:17

Samsun’da, MHP Havza İlçe Başkanı Ferhat Gültekin ile Yeter Gültekin’in Orman Muhafaza Memuru oğlu Ekrem Gültekin, hayatını Hüseyin Kaya ile Emine Kaya’nın kızı Nazlı Kaya ile birleştirdi. Nikah merasiminde Cumhur İttifakı’nın temsilcileri bir araya geldi.

NİKAHI BAŞKAN ÖZDEMİR KIYDI
Özel bir düğün salonunda gerçekleşen nikah ve düğün merasiminde genç çiftin nikahını Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken çiftin şahitliklerini Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve MHP Hukuk Çalışma Grubu Üyesi Hami Korkmazlı yaptı.

MUTLULUK DOLU BİR ÖMÜR İÇİN
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Allah’ım birlikteliğinizi daim eylesin. Nazlı ve Ekrem çiftine sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim. Gençlerin yuvalarından huzur, yüzlerinden tebessüm eksik olmasın” dedi.

KARAPIÇAK’TAN NASİHATLER
Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu da genç çifti tebrik ederek çifte mutluluklar diledi. Çiftin şahitliğini yaparak kendilerine nikah cüzdanını veren MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise, “Allahın birlikte çıkmış olduğunuz yolu mübarek ve kutlu eylesin. Sizlere tavsiyem birbirinizi dinleyin ve her zaman birlikteliğinizi koruyun. Rabbim sizlere uzun ve sağlıklı bir ömür versin” nasihatinde bulundu.

Çiftin nikah ve düğün merasimine ayrıca Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ülkü Ocakları Samsun il Başkanı Gökhan Yaşar, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve her 2 ailenin yakınları katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.