Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

CUMHURİYET İÇİN İZMİR’E!

Samsun’da yaşayan 67 yaşındaki Mehmet Ersoy Binali, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamalarına katılmak amacıyla İzmir’e bisikletle yolculuğuna başladı

CUMHURİYET İÇİN İZMİR’E!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2023 18:39

Samsun’da, Ata Yahşi Spor Kulübü yöneticisi olan Mehmet Ersoy Binali, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlamalarına katılmak amacıyla bisikletiyle İzmir turuna başladı.

1070 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRECEK
Mehmet Ersoy Binali, turun amacının hem Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İzmir’de olmak hem de milli triatlon sporcusu Ata Yahşi’nin adını ve anısını yaşatmak olduğunu belirtti. Binali, Samsun’dan İzmir’e ulaşmak için 1070 kilometre pedal çevireceğini söyledi.

100’ÜNCÜ YIL KUTLU OLSUN: Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlu olmasını dileyen Binalı, Samsun’dan İzmir’e ulaşmak için 1070 kilometre pedal çevirecek.

ATA YAHŞİ’NİN ADINI YAŞATIYOR
Binali, ‘Ata’dan Ata’ya 100’üncü Yıl Bisiklet Turu’nu tek başına başlattığını söyledi. Turun 2 amacı olduğunu belirten Binalı, şöyle konuştu:

“Öncelikli amacımız Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılında, 29 Ekim’de İzmir’de olmak ve 100. yıl kutlamalarına kulübümüz adına katılmak. İkinci amaç ise 2022 yılında trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybetmiş olan triatlon dalında dünya üçüncülüğü kazanan milli triatlon sporcusu ve birinci kademe triatlon antrenörü Ata Yahşi’nin adını ve anısını yaşatmak.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.