Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘CUMHURİYET IŞIĞI HİÇ SÖNMEYECEK’

Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, ”
29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür” dedi

‘CUMHURİYET IŞIĞI HİÇ SÖNMEYECEK’
REKLAM ALANI
28 Ekim 2021 18:11

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Cumhuriyet’in 98’nci yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Efendiler yarın Cumhuriyeti kuruyoruz diyen bir milletin torunları olduğum için gurur duyuyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum”dedi.

MUCİZENİN YILDÖNÜMÜ

Mesajına, 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümü olduğunu kaydeden Başkan Yusuf Ziya Çakır, “Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98’inci yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz. Cumhuriyet, gücünü milli egemenliğe dayayan, gücünü halktan alan, egemenliğin kayıtsız şartsız halkın olduğu bir rejimdir. ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, Atatürk’ün önderliğinde büyük bir mücadele, eşsiz bir Kurtuluş Savaşı zaferi sonrası kurulmuştur. Bu nedenle tarihte eşine az rastlanır bir destanın da adıdır Cumhuriyet.

ŞÜKRAN VE MİNNETLE…
Cumhuriyet’in taşıdığı değerler ve ortaya koyduğu vizyon, bugün de, yarın da ışığımız olmayı sürdürecek. Modern, büyük, güçlü Türkiye idealini Cumhuriyetimiz ve onun değerleriyle birlikte elde etmek için verdiğimiz mücadele devam ediyor. Millet hakimiyetine dayalı benzersiz Cumhuriyet’i korumayı, onun kazanımlarının bekçisi olmayı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle
(Efendiler yarın cumhuriyeti kuruyoruz) diyen bir milletin torunları olduğum için gurur duyuyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.