Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘CUMHURİYET SİZE EMANET!..’

Samsun’da, Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleşen 2. Gönüllü Genç Festivali büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Cemil Deveci, gençlere seslendi

‘CUMHURİYET SİZE EMANET!..’
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2023 23:17

Samsun’da Atakum Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve İğne Deliği Gençlik Merkezi iş birliğiyle Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleşen festivalle gençler doyasıya eğlendi. Gençlerle bir araya gelip bayramlarını kutlayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı da kurduğu cumhuriyeti de size emanet etti” dedi.

GENÇLER DOYASIYA EĞLENDİ
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milli mücadele meşalesini yakmasının 104. Yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Atakum’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atakum Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı, İğne Deliği Gençlik Merkezi iş birliğiyle Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleşen 2. Gönüllü Genç Festivali ile gençler bayram coşkusunu yaşadı.

DEVECİ: SİZİN BAYRAMINIZ
Etkinliklere İğne Deliği Gençlik Merkezi’nde üniversite öğrencilerinin katılımıyla yapılan kahvaltıyla başlayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve Av. Gülay Deveci, burada Toplum Gönüllüleri Vakfı Kurucusu İbrahim Betil ve gençlerle iş birliği buluşması gerçekleştirdi. TOG’un yeni yaşını da kutlayan Başkan Deveci, “Bugün önemli bir gün. Hem Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim doğum günüm’ dediği günün 104. yılı hem de Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın kuruluş yıl dönümü. En önemlisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günü. Bugün Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, sizin bayramınız. Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı da kurduğu cumhuriyeti de size emanet etti. Yolunuz açık olsun, bayramınız kutlu olsun” dedi.

KONSER VE DJ PERFORMANSI
Atakum’da bayram sevinci Kent Meydanı’ndaki 2. Gönüllü Genç Festivali’nde konserlerle doruğa ulaştı. İğne Deliği Gençlik Merkezi öğrencilerinin konseriyle başlayan etkinlikte şan performansı konseri, DJ Techno House Party, İki Oda Bir Salon, Yaşlı Amca ve Deniz Tekin’in sahne almasıyla gençlik şölenine dönüştü. Festivale katılan gençler gönüllerince dans edip bayramlarını kutladı.

CUMHURİYET KADINLARI BANDOSU
Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin gururu Cumhuriyet Kadınları Bandosu da Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenen 19 Mayıs Fener Alayı’na eşlik ederek ritimleriyle bayram coşkusunu Samsun sokaklarına yaydı. Büyük beğeniyle izlenen Cumhuriyet Kadınları Bandosu’nu yurttaşlar dakikalarca alkışladı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.