Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Daha önceleri nerelerdeydiniz ?

Oktay ZERRİN’in kaleminden..

Daha önceleri nerelerdeydiniz ?
REKLAM ALANI
5 Kasım 2019 10:36

Sözlerini Fuat Edip Baksı’ nın yazıp, Selahattin Pınar’ın Hicaz makamında bestelediği, çok güzel bir şarkı vardır hani şöyle başlar ve devam eder:
” Bir bahar akşamı rastladım size
Sevinçli bir telaş içindeydiniz
Derinden bakınca gözlerinize
Neden başınızı öne eğdiniz
İçimde uyanan eski bir arzu
Dedi ki yıllardır aradığın bu
Şimdi soruyorum büküp boynumu
Ah, daha önceleri nerelerdeydiniz? ”
İşte hani bir tâbir vardır ya ” cuk oturdu ” diye! Aynen bu şarkı da Yılport Samsunspor’ un son 2 başarılı maçı sonrası öyle oldu adeta!
Ah Samsunspor ah! ” Daha önceleri nerelerdeydiniz? ”
” Atı alan Üsküdar” ı geçmek üzere de biz daha önceleri nerelerdeydik? Lider Manisa FK, hiç yara almadan, hızla şampiyonluğa doğru koşuyor. Keşke bu hoca değişikliğini, takım bocalamaya başladığı anda yapmış olsaydık!
Belki o zaman daha iddialı bir konumda oabilirdik. Yeni hocamız Recep Boyar Bey öyle anlaşılıyor ki, takıma yeni bir hava, yeni bir renk ve güven getirmiş ki biz hala yine başka hocalar aramak derdindeyiz!
Daha önce de bunun örneklerini yaşadık. Değiştirdiğimiz hocalar, Teknik Direktörlerin bu takıma ne kadar, sağlıklı katkı kattığını veya katamadığını da hep birlikte gördük!
Şimdi; Manisa FK da elbette bu maraton ve lig yolunda yaralar alabilir, sekteye uğrayabilir fakat görünen odur ki; bu da pek öyle kolay olacağa benzemiyor. Lider önüne gelene dört beş atıp gönderiyor.
Artık Yılport Samsunspor’ un cömertçe harcayacağı tek bir puanı bile yok. Herkes taşın altına elini koysun ve bu takıma destek olsun yoksa liderlik ve şampiyonluk hatta bir bakmışsınız Play-Off bile tehlikeye girebilir!
O nedenle; geç de olsa, artık son iki maçta gösterdiğimiz başarı serisini devam ettirmek zorundayız. Kaybedilecek tek bir puan bile bizi amaçladığımız hedeflerden hızla alıkoyabilir!
Allah yar ve yardımcımız olsun; liderlik, şampiyonluk ve doğrudan 1.Lig bizim olsun inşallah! Bu yol çetin, mücadeleci ve zaman zaman da sarp bir yoldur ama her şeye rağmen yine de umudumuz boldur!
Başarılar diliyoruz, Samsunspor’umuza.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.