Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

DAMGA VURDU!

Yaptığı çalışmalar ve projelerle örnek teşkil eden Bafra Dedeli Tarım Meslek Lisesi kendi yetiştirdiği ürünleriyle 6. TÜYAP Samsun Tarım Fuarının gözdesi oldu

DAMGA VURDU!
REKLAM ALANI
20 Eylül 2021 14:20

Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sektöre nitelikli, mesleğini seven, teorik ve literatür takibi kadar sahada tecrübeli, kendisi ile barışık, sosyal becerilerle donanmış meslek erbabı gençler yetiştiriyor.

BÜYÜK BULUŞMA

Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Ziraat Mühendisleri Odası, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, KOSGEB ve Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) desteğiyle hazırlanan fuarda, sektör temsilcileri bir araya geldi.

ZİYARETÇİ AKINI

Okul Müdürü Vedat Demir,yaptığı açıklamada 6. TÜYAP Samsun Tarım Fuarı’ndaki stantlarında bulunan organik tohumlar, el yapımı sirke, ve özellikle kara kılçık buğdayına yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, “Standımızı ziyaret eden, Samsun Valisi Zulkif Dağlı ‘ya milletvekilleri Fuat Köktaş ve Namık Kemal Zeybek’e Samsun Milletvekilimiz Orhan Kircalı’ya Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Ali Korkmaz’a Bafra TSO Başkanı Göksel Basar ve TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral’e İş insanı Ahmet Aydın ve Samsun Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Osman Aydın’a, 19 Mayıs Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ve İlçe Mebbis Yöneticisi Selahattin Kuruahmetoğlu’na , tüm okul öğrencilerime,öğretmenlerime ve bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.