Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Darbe girişimi kınandı

Dün akşam saatlerinde düzenlenen darbe girişimi Bafra Memur Sen çağrısı altında kınandı

Darbe girişimi kınandı
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2016 18:51

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kınamaya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Memur Sen Başkanı Hamdi Yıldız;

Bu gün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tarihinde kapkara bir gün olabilirdi.
Dün akşama saatlerinde milli iradeye yönelik haince planlanan darbe girişimi aziz milletimizin feraseti,hassasiyeti,duyarlılığı devletimizin yönetiminde bulunan millet sevdalısı idarecileri ve başkomutan Cumhurun başı Recep Tayyip Erdoğanın kararlılığı ile engellenmiştir. Dün akşam saatlerinden itibaren Memur Sen ailesi olarak ülkemizin her köşesinde milletin iradesine sahip çıkmak, milli irade üzerinde kurulmak istenen vesayetin engellenmesi için alanlarda olduk olmaya devam edeceğiz.

AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven;

Toplumun değerlerini, halkın seçme ve seçilme haklarını tanımayan bu darbe anlayışını kınıyoruz. Dünya ülkelerinin coğrafyamızı karıştırmak istediğini çok iyi bilmekteyiz. Bu anlamda toplumu sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Halkımız darbeyi önleyerek hem darbecilere hem de dünyaya büyük bir demokrasi dersi verdi” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin;

Vatandaşlarımızın değerlerini hiçe sayan halkımızı tehlikeye sokan halkımıza mermi sıkan bir zihniyeti asla kabul etmiyoruz. Şahsım olarak bir çok darbe ve girişimini yaşadım insana insan dışı müdahalede bulunuyorlar. İnşallah milletçe bu sorunun üstesinden geleceğiz” dedi.

bafra 2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.