Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Dava tekrar ertelendi

Bafra`da ” Bebek Cinayeti ” olarak bilinen dava yargıtay tarafından bozulmuş olup dava Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde bugün itibari ile görülmeye başlandı.

Dava tekrar ertelendi
REKLAM ALANI
29 Kasım 2016 12:13

Bafra`da 23 Ağustos 2012 tarihinde meydana gelen “Bebek Cinayeti” olarak bilinen olayın kararı yargıtay tarafından bozulup Bafra Ağır Ceza Mahkemesine davanın tekrar görülmesi için gönderilmişti. Bugün görülmeye başlanan davanın sanıkları birbirlerini suçladı. Sanıklardan Hasan Atilla sanık Arzu Demirel`in babası olan Nasuh Demirel ve Av. Arif Ş. ile birlikte kendisine oyun oynadığını ve Nasuh Demirel`in kendisinden para istediğini bu olayın kamera kayıtlarının da CD şeklinde mahkemeye sunulduğunu belirtti. Sanıklardan Arzu Demirel ise suçlamaları kabul etmeyerek benim bebeğim yaşıyor. Selami Sobacı ve Hasan Atilla bana zamanı geldiğinde çocuğumu vereceklerini söylediler. Mahkeme heyetinin Arzu Demirel`e çelişkili ifade veriyorsun cümlesine yönelik Demirel, ise beni ailemle tehdit ediyorlar. Babamı öldüreceklerini söylediler şeklinde beyanlarını dile getirdi. Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava 27 Aralık 2016 tarihine ertelendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.