Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Samsunlu ANNE VE OĞLU DEPREM KURBANI!

Samsun’un Terme İlçesi’nden anne Aye Yüksel ile oğlu Raşit Yüksel, Kahramanmaraş’ta ki depremde hayatını kaybetti

Samsunlu ANNE VE OĞLU DEPREM KURBANI!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2023 14:13 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2023 14:17

Samsun‘un Terme nüfusuna kayıtlı bir anne ile oğlunun Kahramanmaraş’ta ki deprem sonrası enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Samsunlu ANNE VE OĞLU DEPREM KURBANI!

ZÜMRÜT APARTMANINDA OTURUYORLARDI
Kahramanmaraş’ın Merkez Kayabaşı Mahallesi’ndeki Zümrüt Apartmanı’nda yaşayan Samsunlu Ayşe Yüksel ile oğlu Raşit Yüksel, deprem kurbanı oldu. Yaşanan 2 büyük deprem sonrası yıkılan Zümrüt Apartmanı’nın enkazı altında kalan Ayşe Yüksel ile Raşit Yüksel’in cansız bedenlerinin çıkarıldığı açıklandı.

TERME DİBEKLİ’DE CENAZE TÖRENİ
Anne Ayşe Yüksel ile oğlu Raşit Yüksel’in Samsun’un Terme İlçesi Dibekli Mahallesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. Deprem kurbanı anne ve oğlunun yarın(perşembe günü), Salıpazarı Yolu’ndaki baba evinde helallik alındıktan sonra Terme’deki aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.