Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

DEPREMZEDELERE ÖZEL!

Deprem felaketinden sonra Samsun’da çeşitli yurtlara yerleştirilen depremzedelere moral ve destek vermek amacıyla gerçekleştirilen özel etkinliklerden biri de ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ temsili oldu

DEPREMZEDELERE ÖZEL!
REKLAM ALANI
23 Mart 2023 18:15

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), 6 Şubat 2023’te yaşanan deprem felaketinin ardından Samsun’da konuk edilen depremzedelere moral ve motivasyon desteği vermek amacıyla özel bir temsil gerçekleştirdi. 22 Mart 2023 Çarşamba akşamı sahnelenen ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikalini depremzede vatandaşlarımız izledi.

KEYİFLİ BİR KAÇ SAAT
Eğlenceli bir eser olan ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikalini izleyen depremzedeler keyifli birkaç saat geçirerek moral buldu. Protokol üyelerinin de katılım gösterdiği temsil sonrasında depremzedeler müzikali çok beğendiklerini ve keyifli bir akşam geçirdiklerini ifade etti.

HALDUN DORMEN’İN ÜNLÜ ESERİ
Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in kaleme aldığı, ünlü besteci Melih Kibar’ın bestelediği, Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığıTürkiye’nin en çok bilinen ve sevilen müzikali Hisseli Harikalar Kumpanyası, 2019 yılında besteci ve orkestra şefi Kıvanç Tepe tarafından senfonik orkestraya uyarlanmış ve Şahan Gürkan’ın rejisiyle sahneye konulmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.