Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

MUHTEŞEM TANITIM

Başkanlığını Zafer Kozanoğlu’nun yaptığı ve İstanbul ile Samsun’da aktif şekilde faaliyette bulunacak Kültürel Dönüşüm Derneği, Bodrum’da tanıtıldı

MUHTEŞEM TANITIM
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2021 17:47

Son olarak Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu(UNICEF) tarafından ‘Yardım Meleği’ seçilen Zafer Kozanoğlu, Türkiye’de ve global ölçekte yaşanan önemli olayların özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerini araştıracağı Kültürel Dönüşüm Derneği’ni Bodrum’da düzenlenen bir davetle tanıttı.


BODRUM’DA MUHTEŞEM TANITIM

Başkanlığını Zafer Kozanoğlu’nun yaptığı Kültürel Dönüşüm Derneği, başkan yardımcıları Berrin Zorlu ve Özlem Başoğlu’nun da hazır bulunduğu Bodrum Nef Reserve Gölköy’de gerçekleşen davet kokteyl ile tanıtıldı. Derneğin, İstanbul ve Samsun’dan birçok üyesiyle faaliyet göstereceği belirtildi.

İSTANBUL VE SAMSUN ÜYELERİ
Dernekte ayrıca İstanbul üyeleri arasında Burçak Kozanoğlu, Esra Dalgıç, Feyza Nur Bozok, Gaye Mataracı, Özgür Doğa Keleş, Argün Albayrak gibi isimler yer alırken, Samsun üyeleri arasında, Melike Aktel Karaçor, Hülya Hacıoğlu, Prof Dr Canan Seren, Prof Dr Kamil Yakupoglu,Prof olga Hasanova, Dr Bahar Nilay Özyurt’un görev yapacakları açıklandı.

KÜLTÜREL, SANATSAL, SOSYAL DEĞİŞİMLER
Dernek, Sanatsal faaliyetlerinin dışında Türkiye’de ve global ölçekte yaşanan; pandemi, küresel ısınma gibi olayların etkisiyle değişime uğrayan kültürel, sanatsal ve sosyal değişiklikleri izleyerek bu değişikliklerin yakın gelecekte özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerini araştıracak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.