Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘DESTEK’ TEŞEKKÜRÜ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemide mağdur olan esnafa 1000’er TL’den toplam 7 milyon 473 bin TL destek verdi. Esnaf temsilcileri, Başkan Mustafa Demir’e teşekkür etti

‘DESTEK’ TEŞEKKÜRÜ!
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2021 16:35

Samsun Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durduran kent merkezi ve ilçelerdeki 7 bin 473 esnafa 1000’er TL olmak üzere toplamda bugüne kadar 7 milyon 473 bin liralık destek verdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Esnafımızın pandemi sürecinden en az etkilenerek çıkması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik” dedi. Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e pandemide mağdur olan kahveci esnafına sağladığı 1000 TL’lik destek için teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SOSYAL DESTEK PAKETLERİ
Koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart’tan itibaren adeta alarm durumuna geçen, vatandaşların tüm çağrılarına anında dönen, evden çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların market alışverişlerinden, sıcak yemek dağıtımlarına, gıda ve hijyen kolilerinden pazar filelerine kadar her alanda destek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandeminin pik yaptığı dönemlerde esnafları da unutmayarak sosyal destek paketlerini devreye aldı.

17 İLÇEDE 7 Bİn 473 ESNAFA YARDM
Samsun merkezi ve ilçelerdeki 7 bin 473 esnafa 1000’er TL’lik destek veren Büyükşehir Belediyesi son ödemelerini de bugün gerçekleştirdi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) tarafından gönderilen listeler doğrultusunda Samsun’un 17 ilçesini kapsayan bölgedeki 7 bin 473 esnafa toplamda 7 milyon 473 bin TL’lik nakdi yardımda bulunuldu.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Bu süreçten en fazla etkilenenler arasında ekonominin bel kemiği olan esnafların olduğunu dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Esnafımızın pandemi sürecinden en az etkilenerek çıkması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bu doğrultuda bazı çalışmalar yaptık. Bütçe gerçeklerimize bakarak bin lira ile esnaf kardeşlerimizin yanında olalım istedik. Gönül istiyor ki daha fazla verelim, tüm zararlarını kapatalım. İnşallah bir yerlere merhem olmuşuzdur, esnafımız bir nebze de olsa nefes almıştır. Tüm derdimiz budur. Çünkü biz her güçlüğü birlikte yenen bir milletiz. İnşallah daha güzel günler bizleri bekliyor. Verdiğimiz destek paketi kapsamında esnaflarımız son ödemelerini de bugün itibariyle almış durumda.Hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

BAFRA KAHVECİLER ODASI’NDAN TEŞEKKÜR
Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e pandemide mağdur olan kahveci esnafına sağladığı 1000 TL’lik destek için teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Salgın sürecinden en çok etkilenenler esnaflar oldu. Verilen destek de bizim için çok önemliydi. Süreçte maddiyatı bir tarafa manen destek olan bize yalnız olmadığımızı gösterdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e şahsım ve teşkilatım adına teşekkürü bir borç bilirim. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.