Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘DESTEK’ turu!

Samsun’da ilçe genelinde düzenli olarak esnaf ziyaretlerini sürdüren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın son durağı Gülsan Sanayi ve Mekke Caddesi oldu

‘DESTEK’ turu!
REKLAM ALANI
3 Mart 2021 17:56

Samsun’da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, esnaf ziyaretleri kapsamında son olarak Gülsan Sanayi ve Mekke Caddesi’nde vatandaşlar buluştu, Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle mücadele döneminde büyük özveri ile yeni iş yeri açan esnafı tebrik eden Başkan Sandıkçı, yeni iş yeri açan esnaflara teşekkür etti, hayırlı işler diledi. İmkânlar ölçüsünde destek olacaklarını belirtti.

İMKANLAR EL VERDİĞİNCE DESTEK
Esnafları ziyaretleri sırasında alış-veriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Başkan Sandıkçı, tek amaçlarının ilçe halkına hizmet etmek olduğunu ve bu nedenle de düzenli olarak esnaf ve ilçe halkıyla bir araya geldiklerini, esnaf ve ilçe halkının gözlerindeki tebessümün kendilerine güç kuvvet verdiğini belirtti. Sandıkçı, “Esnaf kardeşlerimizle birlikte olmaktan onlarla bilgi paylaşımında bulunmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istedesrim. Siz esnaf kardeşlerimizin gözlerindeki tebessüm bizler için güç, kuvvet ve motive kaynağı. Sizlerle birlikte kendimizi çok daha güçlü hissediyoruz. İşleri nedeniyle bizlere gelemeyen, özellikle yeni iş yeri açan esnaflarımızı ziyaret ederek destek olmak arzusundayız. Bu pandemi sürecinde yeni işyeri açan esnaf kardeşlerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu zor süreçte belediye olarak bizler de imkânlarımız ölçüsünde onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.