Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

DEV STOPER!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor, Rangers’la yolları ayrılan 1.92’lik stoper Helander ile görüşmeye başladı

DEV STOPER!
REKLAM ALANI
2 Haziran 2023 19:49

Spor Toto Süper Lig‘in yeni takımı Samsunspor kalıcı olabilnek için güçlü bir kadro kurma çalışmalarına başladı. 1’inci ligi şampiyon olarak tamamlayan Samsunspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu‘nun ilk hedefi defans hattını güçlendirmek.

EROĞLU’NA OLUMLU YANIT
Kısa süre önce Avrupa gezisine çıkarak birçok maç izleyen Eroğlu’nun verdiği listede yer alan isimlerden en dikkat çekici olanı ise İsveçli stoper Filip Helander. Rangers’tan ayrılacak 1.92’lik İsvecli stoper için teklif yapılmasını isteyen Hüseyin Eroğlu’na olumlu yanıt verildi. 2019’da bu yana oynadığı Rangers’ta 60 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu 7 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.