Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

12 MİLYONLUK YATIRIM!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İlkadım, Örnek ve 19 Mayıs Sanayi Siteleri için yaptıkları 12 milyon TL yatırımla artık bu bölgenin su baskınlarından kurtulacağını söyledi

12 MİLYONLUK YATIRIM!
REKLAM ALANI
7 Şubat 2022 20:12

Sanayi sitelerinde önceliği ulaşım ve altyapıya veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdare (SASKİ) Genel Müdürlüğü, Tekkeköy ilçesindeki 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinde atık su kolektör hattı ve yağmur suyu hatları inşa ediyor.

PROJE 1 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK
8 ay önce başlatılan projede şimdiye kadar 1726 metre kanalizasyon hattı ile 2 bin 194 metre yağmur suyu hattı olmak üzere toplamda 3 bin 920 metre şebeke hattı döşendi. Kanalizasyon şebeke hatlarında 300, 400 ve 600 milimetre çaplarında boru kullanılırken, yağmur suyu hatlarında ise 400, 600, 800 ve 1000 milimetre çaplarında boru kullanıldı. 12 milyon TL yatırım bedelli projenin bir ay içinde tamamlanması planlanıyor.

ATI SU KOLLEKTÖR HATTI VE YAĞMUR SUYU
2023’e kadar şehrin tüm alt ve üst yapı sorunlarının çözülerek yatırımların tamamlanacağını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kenti 17 ilçesi ile bir bütün olarak ele aldıklarını ifade ederek, “Her yerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de sanayi siteleriydi. Orada sanayi esnafımızın ve vatandaşlarımızın altyapı sorunlarından dolayı yaşadıkları bir mağduriyet vardı. Biz yaptığımız yatırımlarla inşallah bu mağduriyeti bitireceğiz. 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi sitelerinde başlayan atık su kolektör hattı ve yağmur suyu hattı çalışmaları tamamladığında bu bölgedeki altyapı sorunu tamamen ortadan kalkacaktır. Ekiplerimiz hızla çalışmalarını sürdürüyor. Bir ay gibi kısa bir zaman sonra tamamlanması planlanıyor. Her yağmur yağdığında esnafımızın yaşadığı kaygı ve sıkıntıyı inşallah ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.