Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

DEV YEMEKHANESİ!

Samsun Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde her gün 10 bin 500
Öğrenciye sıcak yemek ulaştıran yemekhaneyi ziyaret etti

DEV YEMEKHANESİ!
REKLAM ALANI
21 Ekim 2021 16:24

Samsun Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Terme İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Terme Öğretmenevi’nde bulunan ve 4 ilçede taşımalı eğitim gören 10 bin 500 öğrenciye sıcak yemek ulaştıran yemekhaneyi de ziyaret eden Murat Yiğit, “Tek amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza sağlıklı eğitim imkanı sunmak” dedi.

MÜDÜR YİĞİT’İN SON DURAĞI TERME
Göreve geldiği günden bu yana ilçe ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in son durağı Terme oldu. Müdür Murat Yiğit, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ve Şube Müdürü Hakkı Düzgün ile birlikte ilk olarak Terme Ortaokulu’nu, Ahmet Ersoy İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

2019 YILINDA FAALİYETE GEÇTİ
Ardından Terme Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan yemekhaneyi ziyaret eden Müdür Murat Yiğit, burada çalışanlardan ve yetkililerden bilgi aldı. Yiğit, yemekhanenin 2019 yılında faaliyete geçtiğini, geçtiğimiz yıl ‘pandemi’ nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeni eğitim öğretim sezonunda yeniden başladığını açıkladı.

SAMSUN’DAKİ EN BÜYÜK YEMEKHANE
Yemekhanenin, Terme’nin yanısıra Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde taşımalı eğitim gören 10 bin 500 öğrenciye her gün sıcak yemek ulaştıran en büyük merkez olduğunu da bildiren Müdür Murat Yiğit, “Mutfakta 32, dağıtımlarda 80 personelimiz 10 araçla birlikte görevlendirilmiştir. Amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımıza kesintisiz, sağlıklı eğitim öğretim hizmeti sunmaktır. Bu hizmetin devalı içih Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tüm imkanlarını kullanmaktadır” dedi.

Müdür Murat Yiğit daha sonra Kozluk OMV Fen Lisesi ve Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu’na da giderek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.