Dolar 32,5194
Euro 34,7897
Altın 2.423,01
BİST 9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Deveci seferberlik ilan etti

ATAKUM 14 Temmuz 2019 Pazar 11:24 Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye çalışanlarına seslenerek, seferberlik çağrısı yaptı.

Deveci seferberlik ilan etti
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2019 17:39

Atakum Belediyesi çalışanlarına seslenen Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Arkadaşlar, bu bir zorunluluk, bu bir seferberlik; içinde bulunduğumuz koşulların oluşmasında ,hepimizin kusuru var, bu bilinçle çalışmalıyız. Sağlık sorunu bulunmayan arkadaşlar ,verilen görevi en iyi şekilde yapmalıdır” dedi
ATAKUM 14 Temmuz 2019 Pazar 11:24 Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye çalışanlarına seslenerek, seferberlik çağrısı yaptı. Deveci, “Atakum Belediyesinin değerli çalışanları, sevgili çalışma arkadaşlarım ,beni izlediğinizi biliyorum; sizlere özellikle buradan seslenmeyi tercih ettim; çünkü ben ,halktan gizli bir şey yapmayacağım. Atakum Belediyesinin bütçesinin ancak çalışanların maaşını ödemeye yettiğini, üretilecek bir kaynak bırakılmadığını ya da kısa zamanda olanaklı olmadığını biliyorsunuz. Sizler 1300 kişisiniz, başka bir anlatımla 1300 ailesiniz, geride 210 000 nüfus, 60 000 aile var ve bizden hizmet bekliyor. Atakum Belediyesi ve çalışanları da Atakumlulara hizmet için var. Tasarruf edebilmek, Atakumlulara hizmet borcumuzu aksatmamak için, bir kısım çalışanlarımız, eğitim durumu, yaşı vb. unsurlar dikkate alınarak temizlik, park bahçe ve fen işleri birimlerimizde görevlendirildi” dedi.
SOFRAMIZA HELAL LOKMA KOYALIM
Deveci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu uygulamanın birinci amacı sizlerin iş güvenliğinizi yönetebilir kılmak, bu kriz döneminden ,zarar görmeden geçilebilmesini sağlamak ve tabi Atakum halkına olan sorumluluklarınızı da yerine getirmek. Arkadaşlar, bu bir zorunluluk, bu bir seferberlik; içinde bulunduğumuz koşulların oluşmasında ,hepimizin kusuru var, bu bilinçle çalışmalıyız. Sağlık sorunu bulunmayan arkadaşlar ,verilen görevi en iyi şekilde yapmalıdır. Hepinizi izliyorum; sizleri halk da izliyor, iyiyi de kötüyü de bana ya da diğer yetkililere iletiyorlar… Çalışın arkadaşlar, verimli çalışın ,hem bu darboğazdan birlikte çıkalım ve hem de akşam soframıza helal lokma koyalım…”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.