Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

DOLDU TAŞTI!

Samsun’un Terme ilçesinde Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

DOLDU TAŞTI!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 14:40

Samsun’un Terme ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreniyle protokol ve vatandaşlar bayramlaştı.Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda organize edilen bayramlaşma programına, Kaymakam Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Savcısı Ozan Has, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karademir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, daire amir ve müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMAYALIM
ÇOCUKLARI SEVİNDİRELİM
Programda bayramların önemine değinen Başkan Kılıç, “Büyük bir coşkuyla idrak ettiğimiz, milli ve manevi değerlerimizin içtenlikle yaşandığı Kurban Bayramı’nda üzerimizde büyük emekleri olan bizleri heyecanla bekleyen büyüklerimizi unutmamalı, yavrularımızı sevindirmeliyiz. Umuyorum ki bayramda dargınlar barışsın, ayrılanlar kavuşsun, kimsesizler, yetimler, öksüzler ve yaşlılar görülüp gözetilsin. Özellikle ihtiyaç sahiplerinin daha fazla hatırlandığı özel günlerden biri olan Kurban Bayramı, kuşkusuz ki aziz milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygularını da yoğun olarak yaşamasına vesile olmaktadır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.