Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

DÜNYANIN KONUŞACAĞI ‘WONDERKİD’ GELİYOR SAMSUNSPOR COŞTU!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “20 yaşında bir oyuncu ile görüşüyorum, ismini veremem, o benim transferim olacak. Wonderkid oyuncu problemli bir oyuncu” dedi

DÜNYANIN KONUŞACAĞI ‘WONDERKİD’ GELİYOR  SAMSUNSPOR COŞTU!
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2023 20:27 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2023 20:33

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı canlı yayında transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, ‘Hocamızın istediği oyuncuları transfer edeceğiz. 20 yaşında bir oyuncu ile görüşüyorum, ismini veremem, o benim transferim olacak’ dedi.

YÜKSEL YILDIRIM

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, A Spor’da katıldığı yayında transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

ALİ KOÇ’TAN SONRA EN ÇOK…
“Şampiyon olmak zor ama ilk 5’te olup, düzenli Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Önceliğim ailem, Yıldırım Holding. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan sonra en çok parayı ben harcadım.

TRABZONSPOR RAKİBİMİZ
Futbol global, yerli oyuncu değil, yabancı oyuncu da yetiştirebiliriz. 9 milyon Euro ile Süper Lig kadrosu kuramazsınız. Trabzonspor rakibimiz. Taraftar bana ‘şampiyonluk yaşat’ diyor.

“YÜZDE 85 HİSSESİNİ SATIN ALDIM”
Fransa 2. Ligi’nde yer alan Dunkerque kulübünün yüzde 85 hissesini satın aldım. Türkiye’de camia baskısı olmayan takım alacağım. Samsunspor ana kulüp olacak, diğer takımlar uydusu olacak. Latin Amerika’da Kolombiya, Balkanlarda, Portekiz de takım almak istiyorum.

YÜKSEL YILDIRIM

‘WONDERKİD OYUNCU ALACAĞIM’
Hocamızın istediği oyuncuları transfer edeceğiz. 20 yaşında bir oyuncu ile görüşüyorum, ismini veremem, o benim transferim olacak. Wonderkid oyuncu problemli bir oyuncu. Porto’dan sağ kanat oyuncusu Nanu ile anlaşmak üzereyiz. Saba 1 milyon Euro istedi, 650 bin Euro verdim. Olmadı. Köln’deki Schindler, 150 bin Euro fiyat yükseltti, sonra 50 bin Euro’ya düştü. Vazgeçtim. Çilek transferi yapacağım. Taraftarlarımız sabırlı olsun, bu hafta sonuna kadar 2 ya da 4 oyuncu İstanbul’a gelecek, sağlık kontrollerinden geçip imza atacaklar ve Erzurum kampına gidecekler.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.