Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

EĞİTİME DESTEK!

Samsun’da Atasam Tıp Merkezi Atakum Şubesi, 14 Şubat Kitap Bağış / Değişim Günü etkinlikleri kapsamında
başlattığı kampanya ile 300’ü aşkın kitabı okullara bağışladı

EĞİTİME DESTEK!
REKLAM ALANI
23 Şubat 2022 16:42 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2022 16:44

Samsun‘da Atasam Tıp Merkezi, Atakum’da başlattığı Kitap Bağış Günü kampanyasını tamamladı. Kampanya kapsamında 300’ü aşkın kitap toplandı. Başta Genel Müdür Birsen Öztürk olmak üzere tüm hastane çalışanlarının ve hekimlerin ağırlıklı olarak katılım gösterdiği kampanyaya vatandaşlar da destek verdi.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR
Kampanya kapsamında toplanan kitaplar 19 Mayıs İlçesi’ndeki Anadolu Lisesi ve Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu’na bağışlandı. Kitapların teslimatını yapan Atasam Tıp Merkezi Yönetim Birimi çalışanlarına teşekkür eden 19 Mayıs
Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Karataş, kitap okumanın önemine değinerek, “Bizler eğitimci olarak çocuklarımızı okumaya teşvik etmek adına düzenli olarak okuma saati etkinlikleri yapıyoruz ve çocuklarımızı kitaplarla buluşturuyoruz. Çocuklarımızın sosyal medya ile olan kuvvetli bağlarını kitaplarla da oluşturmalarını istiyoruz. Sizler de birbirinden güzel kitaplarla kütüphanemizi zenginleştirdiniz. Bize bu yolda verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz” dedi.

İLKOKULDA KİTAP AĞACI
19 Mayıs Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu’nda ise Atasamlılar’ı Okul Müdür Yardımcısı İlkay Yavuz karşıladı. Yavuz, “Biz kendi imkânlarımız ve velilerimizin desteği ile kurduk kütüphanemizi. Çeşitli etkinliklerle kitap okutabilme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kütüphanemizin dışında okul binamızda bir kitap ağacı oluşturduk ve bu ağacın meyvelerini kitaplar olarak yorumladık. Çocuklarımıza bu ağacın gölgesinde kitap okuma imkânı sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz” diye konuştu.

‘EĞİTİME DESTEK İÇİN BURADAYIZ’
Eğitime vermiş oldukları desteğin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atasam Tıp Merkezi Atakum Şubesi Müdür Yardımcısı Hülya Bulut, “Bu kampanyayı büyük titizlikle gerçekleştirdik. Önce kitaplarımızı özenle topladık. Sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile temasa geçerek bağışlanan kitaplarımızın listesini paylaştık. Onayını aldığımız kitapların teslimi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İngilizce Öğretmeni Nur Varolsun hanımefendi aracılığıyla kitaplarımızı teslim ettik. Eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.