Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘KONFORLU YOL’ BAYRAMI!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy İlçesi’ne bağlı Seymenler, Kibarlar ve Yenidoğan mahallelerinde yaptığı yol çalışmaları ile ulaşım çilesini bitirdi, vatandaşların yüzlerini güldürdü

‘KONFORLU YOL’   BAYRAMI!
REKLAM ALANI
6 Eylül 2023 19:57

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ilçe merkezlerinden kırsala kadar kentin dört bir yanında başlattığı yol hamlesi sürüyor. O yerlerden biri de Tekkkeköy ilçesi. Seymenler ve Kibarlar Mahallesi’ne beton yol, Yenidoğan Mahallesi’ne de sathi kaplama çalışması yapan ekipler yol sorununa neşter vurarak ulaşımda yaşanan çileyi bitirdi. Yeşilalan Mahallesi’nde ise ekiplerin genişletme ve kazı çalışması devam ediyor.

yol çalışmaları

HEMŞEHRİLERİMİN DERDİ
BİZİM DERDİMİZDİR’
Vatandaşların sıkıntılarına kayıtsız kalmalarının söz konusu olamayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Daima vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Her zaman önce insan diyoruz. Hemşerilerimin her derdi bizim derdimizdir. Sorunları çözmek talep ve ihtiyaçlara cevap verebilmek, Samsunumuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece-gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz yeni yollarını güle güle kullansınlar” ifadelerini kullandı.

3 MAHALLEYE BETON YOL
Tekkeköy’ün batı bölgesindeki 3 mahallede yol sorunlarını çözerek vatandaşları konforlu bir ulaşıma kavuşturduklarını ifade eden Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy İlçe Şefi Mustafa Gür, “Zemin iyileştirme genişletme çalışmaları ile işe başladığımız Seymenler Mahallemizde bin 400 metre, Kibarlar Mahallesi’nde de 900 metre uzunluğunda beton yol çalışmamızı tamamladık. Yenidoğan Mahallemizde ise yerinde ürettiğimiz malzemelerle 3 bin 500 metre uzunluğundaki yolda sathi kaplamayı bitirdik. Üç mahallede ulaşım açısından sıkıntılıydı. Ekiplerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarla sorunu ortadan kaldırdık. Yeşilalan Mahallemizde ise genişletme ve kazı çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

yol çalışmaları

Seymenler Mahallesi Muhtarı Ahmet Topal

MUHTAR: SÖZ VERİLDİ, TUTULDU
Özlemle bekledikleri yol hasretinin Büyükşehir Belediyesi sayesinde çözüme kavuştuğunu belirten Seymenler Mahallesi Muhtarı Ahmet Topal, “Eskiden bu yolda gitmek imkansızdı. Yağmur yağdığı zaman su baskınları yaşanıyordu. Ulaşım imkansız oluyordu. Ama başkanımız soruna el attı. Söz vermişti sözünü tuttu. Yolumuzun genişletmesi yapıldı. Zemini sağlamlaştırıldı. Betonu da döküldü. Büyükşehir el attı, yaşadığımız tüm sıkıntılar bitti. Bizim de vatandaşımızın da yüzü güldü. Mustafa Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.