Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Emanetimizi geri alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Atakum örgütünün düzenlediği danışma kurulu toplantısına katıldı

Emanetimizi geri alacağız
REKLAM ALANI
1 Nisan 2018 20:51

“ATAKUM BELEDİYESİ, DENETLENEMİYOR”

Atakum’un beceriksiz bir yönetime mahkum olduğunu söyleyen Tufan Akcagöz, “Atakum’u, bu mahkumiyetten kurtarmak lazım. 4 yıl doldu. Gün gün Atakum’u izliyoruz. Bir seyir terası yaptılar, tam seyirlik oldu. Oraya seyir tesisi olmaz dedik, yaptılar. Yüzü astarını geçti. Atakum’a pahalıya patladı. Herkes biliyor ki bölge, heyelan bölgesi. Geri adım da atmadılar. Yapıyı ayakta tutabilmek için, doldurdular da doldurdular. Maliyeti nedir diye soruyoruz. Yanlış bilgi veriyorlar. Denetlemeye kalkıyoruz, denetleme komisyonunu çalıştırmıyorlar. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Belediye Meclis üyelerimiz tarafından Samsun Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet edildi. Sonuç bekliyoruz. Yangından mal kaçırır gibi, CHP’li üyeyi by-pass etmek suretiyle denetleme raporu hazırlıyorlar. Atakum Belediyesi, denetlenemiyor. Bu belediyeyi denetlememiz, bizzat belediye başkanı tarafından engelleniyor. Bu bir suç teşkil ediyor. Bunun hesabını mutlaka verecekler. “ dedi.

“İSHAK TAŞÇI, ABBAS YOLCU”

Atakum’un, 1 yıl sonra gerçekleşecek değişime hazır olduğunu söyleyen Tufan Akcagöz, “ 2019 seçimlerinde emaneti geri alıyoruz. Bunu açık açık söylüyorum. İddia ediyorum. İshak Taşçı, Abbas Yolcu. Kendisini bir daha aday gösterirler mi bilmem. Çünkü onlarda, gel gel, git git biliyorsunuz. Arkasında milyonlarca oy olan Melih Gökçek direnebildi mi? Ya Kadir Topbaş? İstanbul’da, peşinde milyonlarca oy varken, beni halk getirdi, halk götürür diyebildi mi? Diyemedi, diyemezler. O nedenle, yarın bakacağız, Partisi Taşçı’yı aday gösterir mi? Ama temennimiz, aday gösterilmesi yönündedir. Çünkü 2019 yerel seçimlerinde, Ak Parti ile birlikte kendisinin de bir ders alması gerekiyor. Atakum’u kendi siyasi anlayışları ile yoğurmaya çalışıyorlar, olmuyor. Beceremiyorlar. Olmaz ki! Nafile! Atakum’u kendilerine benzetmeleri mümkün değildir. Bir ara sabah akşam FETÖ operasyonları yapılıyordu Atakum Belediyesi’ne. 15 Temmuz’dan sonra işe başlayan kimilerinin örgütle bağlantısı varmış. Sanıyorum hala tutuklular. Yani, elini kolunu sallayan Atakum Belediyesi’ne girmiş. Peki, Belediye Başkanı ne yapmış? FETÖ ile alakası olmayan personelini ihbar etmiş. Boş yere birçok personel açığa alınmış, çile çekmiş. Bu arkadaşlarımızın hakkını yerde bırakmayacağız. Az daha sabır. Kendi memurunu öyle olmadığını bildiği halde FETÖ’cüdür diye ihbar eden Belediye Başkanı, bunun hesabını mutlaka verecek. “ diye sözlerini sürdürdü.

“2019’UN ASIL MUZAFFERLERİ KADINLARIMIZ OLACAKTIR”
Baskıcı iktidarların en çok kadınlardan korktuğunu vurgulayan Tufan Akcagöz, “Kadınlar daha çok örgütlenmelidir. Bakın, bütün düşmanlıklarını kadın özgürlükleri üzerinden yürütüyorlar. Kadınların tiyatro oynamasına bile tahammülleri yok. Bir anda, iki yüz yıl gerilere düştük. Bunu içimiz kaldırmıyor artık. Bu nedenle, kadınlarımız daha çok çalışacak ve 2019’un asıl muzafferleri kadınlarımız olacaktır.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.