Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

EMİTT’DE ‘ÇARŞAMBA RÜZGARI’ ESECEK!

Samsun’un Çarşamba Belediyesi, 6-9 Şubat tarihlerindeki dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilçenin tanıtımı için stant kuracak

EMİTT’DE ‘ÇARŞAMBA RÜZGARI’ ESECEK!
REKLAM ALANI
5 Şubat 2024 18:39

Samsun’da Çarşamba Belediyesi, Samsun Valiliği öncülüğünde, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası 2024 Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yerini alacak.

YOĞUN İLGİ GÖRECEK: Yoğun ilginin beklendiği fuarda Çarşamba Belediyesi hazırlanan stantla birlikte İstanbul’da Çarşamba rüzgarı estirecek.

İSTANBUL’DA TURİZM ZİRVESİ
Çarşamba Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Turizm Fuarı’nda Çarşamba’nın kültürel değerleri ile birlikte zengin turizm potansiyeli sergilenecek. Özel alanda kurulacak stantta Çarşamba’nın coğrafi işaretli ürünlerinin yanı sıra Çarşamba’nın simgeleri de yer alacak.
Tarihi ve kültürel değerleri ile zengin bir birikime sahip olan Çarşamba, eşsiz doğası ile bölgeye değer katıyor. Çarşamba Belediyesi; Çarşamba keşkeği, Çarşamba pidesi, kıvratma, kırçan gibi yöresel lezzetleri ziyaretçilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 110 ülkeden katılımcıların yer alacağı EMITT 2024 Fuarı’nda Çarşamba Belediyesi, ilçenin doğa, gastronomi, kültürel değerleri ile turizm destinasyonlarını tanıtacak.

ÇARŞAMBA STANDI’NA DAVET
Karadeniz’in önde gelen ilçelerinden olan Çarşamba, 6 Şubat Salı günü EMITT 2024 Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılayacak. Çarşamba Belediyesi, İstanbul’da yaşayan gurbetçi vatandaşların yanı sıra tüm ziyaretçileri Çarşamba standına bekliyor.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.