Dolar 32,2481
Euro 34,6931
Altın 2.405,66
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Emniyet FETÖ’den temizlendi!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti

Emniyet FETÖ’den temizlendi!
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2017 19:21

Makamında ölü bulunan Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın cenazesine katılmak için Samsun’a gelen İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

BEKLENTİ VE TALEPLER

Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Mehmet Ersoy, “Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz’ün cenazesine katılmak, ona karşı son görevimizi yapmak üzere Samsun’a geldik. Bu vesileyle göreve yeni başlayan, bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarıyla her zaman takdir ettiğimiz değerli valimiz Osman Kaymak’a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Hem asayişle ilgili, hem de diğer konularla ilgili kendilerinin bizden taleplerini, beklentilerini dinleyeceğiz” dedi.

FETÖ’TEN TEMİZLENMİŞ TEŞKİLAT

Ersoy, emniyet teşkilatı içerisinde FETÖ’nün temizlendiğini belirterek, “Emniyet teşkilatımız çok güçlü bir teşkilat. Bu teşkilat yapısı içerisinde maalesef bir dönem elde ettikleri fırsatları çok iyi değerlendiren hainler, bir yapılanma içerisine girmişler. 17-25 Aralık sürecinden itibaren başlatılan mücadele ve arkasından gelen kararlı siyasi duruşla bugün emniyet teşkilatı Türk Milleti’nin en rahat güvenebileceği, en rahat sırtını dayayabileceği bir teşkilat haline gelmiştir. Bugün, aktif görev yapan hiçbir emniyet mensubunun FETÖ veya bir başka ihanet çetesiyle herhangi bir ilgisinin ve iltisakının olabileceğini düşünmüyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.