Dolar 32,5110
Euro 34,7894
Altın 2.425,06
BİST 9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

EMPATİ ZAMANI!

Samsun Bafra Devlet Hastanesi gebe okulunda yalnızca anneler değil ebeveynlerin isteğine bağlı olarak babalar da eğitime tabii tutuluyor

EMPATİ ZAMANI!
REKLAM ALANI
18 Şubat 2022 14:47

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, gebe okulu hakkında bilgi vererek, “Gebe okulunda verilen eğitimler ile eşlerin anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamak, eşler arasında güçlü ilişkiler ve verimli bir iş birliği oluşturmak amaçlanıyor” dedi.

RAHAT BİR AİLE ORTAMI SUNMAK
Hamilelik sürecinin anne kadar babayı da ilgilendiren ve büyük bir sorumluluk teşkil eden bir süreç olduğunu belirten Domaç, “Bu süreçte anneler gibi babalar da ebeveyn olmaya hazırlanıyor. Anne adayının doğum eylemiyle baş etme sürecinde olumlu bir doğum deneyimi kazandırabilmek, doğum şekline karar verme konusunda anne adayının güçlü hissetmesini sağlamak ve babayı da bu süreçte aktif hale getirerek empati kurmasını sağlamaktayız. Bir süredir yürütülmekte olan gebe okulumuza artık sadece anne adaylarımız değil onlarla birlikte babalarımızda katılabilecek hatta eğitime eşi katılamayan gebeler anneleri ile de eğitim alabilecekler. Bizim buradaki amacımız anne adayına rahat bir aile ortamı sunmaktır” diye konuştu.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.