Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Eşinin boğazını kesip şükür namazı kıldı!

Aksaray’da boşanma davası süren ayrı yaşadığı eşi Selda Başaran’ı bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Harun Başaran ifadesinde cinayetten sonra camiye gidip şükür namazı kıldığını söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Başaran tutuklandı. Adliye önünde bekleyen yakınları ise katil zanlısı kocaya, “Başını dik tut, aslansın sen. Aslan kafanı dik tut” diye bağırdı

Eşinin boğazını kesip şükür namazı kıldı!
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2020 21:11

Olay, dün saat 15.30 sıralarında, Paşacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Bir yurtta işçi olarak çalışan Harun Başaran, boşanma davası süren ayrı yaşadığı eşi Selda Başaran’ı, 3 ve 6 yaşındaki çocuklarının gözü önünde bıçaklayıp, öldürdü.

CİNAYETİ ÇOCUKLARIN AĞLAMASI ORTAYA ÇIKARDI

Balkona çıkan çocukların ağlaması üzerine komşular polisi aradı. Eve gelen ekipler, Selda Başaran’ın cansız bedenini buldu. Başaran’ın 6 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldüğü saptandı.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

2 çocuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Çocuklara, psikolojik destek verilmeye başlandı.

CİNAYETTEN SONRA CAMİYE GİDİP ŞÜKÜR NAMAZI KILMIŞ

Cinayet sonrası kaçan Harun Başaran ise dün akşam saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Başaran, gazetecilerin “Eşinizi niçin öldürdünüz?” sorusuna ”Beni aldattı. Onun için kestim” yanıtını verdi.

Başaran sorgusunda maaşını aldıktan sonra kızı ve oğluna bayramlık kıyafet aldığını ardından eşinin yaşadığı eve gittiğini anlatarak, “Eşimden ayrı yaşıyorum ve yaklaşık 1.5 yıldır boşanma davamız sürüyor. Şu ana kadar üç duruşmamız oldu. Selda benden boşanmak 100 bin lira istedi. Beni aldatıyordu. Dün maaşımı alıp çocuklarıma bayramlık kıyafet aldım. Onları eve götürdüm. Ben evdeyken Selda bir erkekle telefonla görüşüyordu. Kim olduğunu sordum? Aramızda tartışma çıktı. Mutfaktaki bıçağı alıp, saldırdım. Kaç kez bıçakladım hatırlamıyorum. Namusum için yaptım” dedi. Ayrıca Başaran, ifadesinde cinayetin ardından camiye gidip şükür namazı kıldığını söyledi.

‘ASLAN KAFANI DİK TUT’

Başaran, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyen yakınları ise katil zanlısı kocaya, “Başını dik tut, aslansın sen. Aslan kafanı dik tut” diye bağırdı.
Başaran, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.