Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

‘ESNAF İCRA BATAĞINDA!..’

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Küçük esnaf artık ayakta duramıyor. Bir çok esnaf kredi borcu yüzünden icralık olma noktasında” dedi

‘ESNAF İCRA BATAĞINDA!..’
REKLAM ALANI
8 Nisan 2022 19:01

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu siyasi çalışmalar kapsamında geldiği Havza’da ilk olarak CHP Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada CHP İlçe Başkanı Halil Alkan, yönetim kurulu ve partililer ile bir araya geldi.


ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ

Bir süre burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Hancıoğlu daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnaf odaları, Havza Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ve esnafları ziyaret etti.

Oda ziyaretleri kapsamında Havza Madeni İşler Odasını ziyaret ederek burada Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban, yönetim kurulu üyeleri, diğer oda temsilcileri ile bir araya geldi.


KÜÇÜK ESNAF AYAKTA DURAMIYOR

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, öncelikle gelen kurul sürecini tamamlayan oda başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek, “CHP olarak üreten üreticimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız. Onları yaşatmak lazım, üreten üreticileri ve esnafı küçük esnafı ayakta tutmak gerekir. Nerede yanlış yapılıyorsa müdahale edilip bu soruna çare bulmak gerekir. Bu da İktidarın görevi. Gerçekten şu an Havza’da bir çok esnafımızın kredi borcu var. Kimi icralık olma noktasına gelmiş. Son gelen doğalgaz ve elektrik zamları esnafımızı daha da büyük bir çıkamaza soktu. İnşallah bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.


Ziyaretlere CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’na CHP Samsun İl Yönetim Kurlu üyeleri, CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan, Saadet Partisi Havza İlçe Başkan Yardımcısı Saffet Ergin ile partililer eşlik etti.

KAVAK’TA ‘PAZAR’ ZİYARETİ
Neslihan Hancıoğlu ve beraberindekiler, Kavak İlçesi’nde de pazar yerini ziyaret ettti. Hancıoğlu, “Domatesi, biberi, patlıcanı eskiden olduğu gibi kilo hesabıyla değil tane hesabı yaparak almaya çalışan hemşehrilerimizle ve bugün tezgahına koyduğu ürünü yarın aynı fiyattan alamayacağını bilen ve kara kara düşünen pazarcı esnafımızla dertleştik” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.