Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘Esnaf şikayetçi, vatandaş dertli’

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Samsun’un İlkadım ilçesi Çiftlik Caddesi’nde bulunan akıllı dubaların, bir gün önlem alınmazsa büyük bir faciaya sebep olacağını söyledi

‘Esnaf şikayetçi, vatandaş dertli’
REKLAM ALANI
13 Kasım 2017 18:40

Geçen gün meydana gelen olayda bir kadının evinde kalp krizi geçirdiğini ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesine rağmen, akıllı dubalardan dolayı olay mahalline yanaşamadıklarını söyleyen Tufan Akcagöz, “Herkesin malumu olduğu üzere çiftlik caddesi epeydir kapalı. İşyerleri, dükkanlarına gelmesi gereken zorunlu gereksinimleri sağlayabilsinler, ulaştırabilsinler diye akıllı dubalar konulmuş. Buna bir diyeceğimiz yok ama yaşanabilecek sıkıntıların ortadan kalkması için bir şeyler yapmak gerekmiyor mu? Çiftlik Caddesi, Çiftlik AVM oldu, sorunları arttı. Esnaf şikayetçi, vatandaş dertli. En kötüsü, milletin derdini dinleyen de yok. Büyükşehir Belediyesi büyük bir aymazlık içinde. Akıllı dubalar, millet ölsün diye mi oraya konuldu? Bakın işte yine bir olay yaşandı ve ambulans, caddeye giremedi. Yazıktır, günahtır. Umarım kadıncağız sağlığına kavuşmuştur. Caddedeki esnaf, yaklaşık 150 metre kadını taşımak zorunda kalıyor. Olacak iş değil. “ dedi.

‘ YAŞANILAN SORUNLAR GÖRMEZDEN GELİNMEKTEDİR’

Cadde esnafının, yaşanılan sorunlara birebir tanık olduğunu ifade eden Tufan Akcagöz, “Çiftlik, Samsun’un marka yerlerinden biri. Samsun’da yaşayıp da Çiftlik caddesinde bir anısı olmayan yok gibidir. O nedenle bu cadde Samsun için önemlidir. Çiftlik caddesi esnafının sorunları, giderilebilmiş değildir. Cadde trafiğe kapatılmış ve sonrasında, yaşanılan sorunlar görmezden gelinmektedir. Akıllı dubalara bir çözüm şart. Bunun gibi başka sorunlar da yaşanıyor. Geçenlerde gündeme getirdik, yine söyleyelim; çiftlikte giydirilen dış kaplamalar dahi sapır sapır dökülüyor. Belediye personeli, kopan kaplamaları yerine monte etmekle meşgul. Hiç kimsenin eleştirisine kulak asmadan sergilenen bir yönetim anlayışı var Samsun’da. Görmezden gelen ve eleştiriyi dikkate almayan. İşte sonucu da bu. Bedelini de vatandaş ödüyor. Belediye’nin beceriksizliğinin cezasını vatandaş çekiyor. Keşke, bedeli beceriksiz Belediye başkanları kendisi ödese.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.