Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

FABRİKADA YANGIN!

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’ndeki bir fındık fabrikasında çıkan yangın paniğe yol açtı

FABRİKADA YANGIN!
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2022 16:40

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’nde faaliyet gösteren Atalay Fındık Fabrikası’nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİ

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Bereket Mahallesi Çarşamba Karayolu üzerinde bulunan fındık fabrikasından dumanlar yükselmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye bildirdi.Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi gönderildi.


OLASI FACİA ÖNLENDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Soğutma çalışmaları ise gece geç saatlere kadar sürdür. 150’ye yakın çalışanı olan fındık fabrikasında yangının mesai saatleri dışında çıkması olası bir faciayı önledi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’de fabrikaya giderek işletme sahiplerine geçmiş olsun dedi ve olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.