Dolar 32,3679
Euro 34,8020
Altın 2.395,43
BİST 10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

FATMA DİNÇ MURADINA ERDİ!

Gazetemiz 55Samsun Yenigün’ün ‘yazı işleri müdürü’ Fatma Dinç, hayatını Yasin Sınan ile birleştirdi

FATMA DİNÇ  MURADINA ERDİ!
REKLAM ALANI
3 Ekim 2022 17:53 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2022 22:37

55Samsun Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Dinç, Yasin Sınan ile ‘ömür boyu mutlu bir yaşam’a yelken açtı. Genç çift, düğün töreninde mutluluklarını yakınları ve sevenleriyle paylaştı.

Fatsalı Esme ile Abdullah Dinç çiftinin kızları 55Samsun Yenigün Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Fatma Dinç, Samsunlu Hayriye ile Mustafa Sınan çiftinin oğulları Yasin Sınan ile hayatını birleştirdi.

ÖNCE FATSA’DA, SONRA SAMSUN’DA
İlk olarak Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde kız evinde düzenlenen kına gecesinde bir araya gelen davetliler, ertesi gün akşamı ise Samsun Fuariçi Set Düğün Salonu’ndaki muhteşem ‘düğün’ şöleninde buluştu. Fatma ile Yasin, rüya gibi bir düğünün ardından ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ demenin mutluluğu ve heyecanını yaşadı.

DÜĞÜN BOYUNCA MÜZİKLİ EĞLENCE
Müzik eşliğinde gece boyunca dans edip eğlenen davetliler genç çifti kutlayarak ‘ömür boyu mutluluk’ dileklerini iletti. Yasin ile Fatma ise, “Bugün bizim en mutlu, en heyecanlı günümüz. Bu nedenleri bizleri yalnız bırakmayarak, heyecanımızı, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.