Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ferah Bebeğe Fedakarlık Yapan Kurumlara Teşekkür

Ferah Bebeğe Fedakarlık Yapan Kurumlara Teşekkür
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 18:16

Samsun’un Bafra ilçesinde İstanbul’da yaşamını sürdüren Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için başlatılan Kızılay ve TÜRKÖK kampanyasına katılan kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

 

Bafra Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, İş Adamları ve Basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Bafra’da yüzlerce kişi ferah bebek için seferber olduğunu söyleyen, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “İstanbul’da ikamet eden Bafralı ailemizin 18 aylık bebekleri için Kızılay tarafından başlatılan kampanya kapsamında, ilçemiz kan ve türkök bağışı konusunda gerçekten seferber oldu. Bu duyarlılığı aynı zamanda sivil toplum kuruluşları, tüm resmi kurumlar ve gazeteci çalışanlarımızda destek oldu. Ben bu duygu düşüncelerimle kan bağışında bulunan tüm gönüllülere teşekkür ederim” dedi.

 

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhlis Yıldırım, “Samsun’un güzel ilçesi Bafra, kan bağışında her zaman ön plandadır. Bafra’da başlattığımız ferah bebek kampanyasına sizlerin destekleri gerçekten takdire şayandır. Ben Türk Kızılayı adına herkese teşekkür ederim”

 

Yapılan konuşmaların ardından, Ferah bebek için kan ve türkök bağışında bulunan sivil toplum kuruluşları, resmi kurumlar ve gazeteci çalışanlara Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş tarafından teşekkür belgesi verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.